صفر تا صد پرورش مرغ تخمگذار + [ کامل ترین مطلب ]

صد پرورش مرغ تخمگذار

پرورش مرغ تخمگذار از جمله کسب و کارهایی است که می‌تواند بازدهی سریع و سودآوری بسیار بالایی را با خود به همراه داشته باشد. چنانچه اطلاعات لازم در این زمینه را به درستی به دست آورده باشید می توانید  سودآوری خود از هزینه های اولیه را به 10 برابر برسانید. با توجه به استقبال بی نظیر مردم از تخم مرغ در وعده های غذای مختلف پرورش مرغ تخمگذار نسبت به گذاشته میتواند سودآوری بیشتری را نیز به پرورش دهنده عطا کند. در این مطلب از سایت پرآور صنعت قصد داریم شما را با مقوله های مختلفی در این زمینه آشنا کنیم تا بتوانید اطلاعات مناسب در این زمینه را به بهترین شکل به دست آورید تا پرورش مرغ تخم گذار را به بهترین شکل آغاز نمایید. چنانچه دوست دارید با مقوله های مختلفی در زمینه پرورش این پرنده آشنا شوید توصیه می کنیم تا انتهای مطلب با ما همراه باشید. مطالعه این مطلب به ۸ دقیقه زمان نیاز دارد.

آموزش پرورش مرغ تخمگذار

آموزش پرورش مرغ تخمگذار بسیار مهم و ضروری است. هر چقدر اطلاعات شما درباره پرورش مرغ تخم گذار بیشتر باشد حاشیه امن بهتری در سوددهی و موفقیت در کسب و کار خواهید داشت. اطلاعات کم می تواند کسب و کار شما را به شکست نزدیک تر کند تا موفقیت. اگر دوست دارید پرورش مرغ تخمگذار صنعتی را با بهترین کیفیت انجام دهید توصیه می کنیم اطلاعات خود در این زمینه را بالا ببرید و آموزش های لازم در این زمینه را فرا بگیرید. بدون کسب اطلاعات دقیق کسب موفقیت غیر ممکن خواهد بود.

پرورش مرغ تخمگذار از 0 تا 100

برای این که بتوانید کسب و کاری پرسود و پر رونق را تجربه کنید لازم است در زمینه های مختلف اطلاعات لازم را به دست آورید. شما باید صفر تا صد پرورش مرغ تخمگذار را بلد باشید تا بتوانید کسب و کار موفقی را تجربه نمایید. شما باید در زمینه هایی چون ویژگی های ظاهری مرغ تخمگذار، نگهداری و پرورش آن، بستر مناسب ،مشخصات بستر مناسب برای پرورش مرغ تخمگذار، معرفی انواع مرغ تخمگذار، بهترین نژاد آن برای پرورش، پرورش مرغ تخم گذار در قفس  و بسیاری از موارد دیگر تجربیات و اطلاعات لازم را به دست آورید.

همچنین برای شروع و ادامه کار در زمینه پرورش مرغ تخمگذار باید سوالاتی را از خود بپرسید که پاسخ آنها برای شما شفاف باشد. از جمله این سوالات می توان به بهترین روش نگهداری و پرورش مرغ تخمگذار چیست؟ آیا می دانید که تغذیه نامناسب چه خطری برای مرغ ها دارد؟ کدام نژاد ها جهت پرورش مرغ تخمگذار مناسب تر است؟ چه عواملی بر تخمگذاری مرغ ها تاثیرگذار است؟  اشاره کرد.

چرا پرورش مرغ تخم گذار؟

امروزه پرورش مرغ تخمگذار از پر درآمدترین کسب و کارها محسوب میشود به طوری که سود پرورش مرغ تخمگذار بیشتر از پرورش مرغ گوشتی میباشد. در پرورش مرغ تخمگذار، پرورش دهنده بصورت روزانه به سوددهی خواهد رسید ولی در پرورش مرغ گوشتی، باید 60 روز وقت و هزینه صرف شود تا پرورش دهنده به سود کامل برسد. تخم مرغ علاوه بر قیمت مناسب سرشار از پروتئین های مختلف بوده، همچنین تعدد غذاهایی که میتوان با تخم مرغ درست کرد، یکی از عواملی است که روزانه خریداران زیادی را به سمت خرید تخم مرغ جذب میکند.

سالهای زیادی است که از صنعت تولید تخم مرغ میگذرد، در این مدت محققان آمریکایی سعی بر این داشته اند که راهکار بهتر و نوینی ابداع نمایند تا بتوانند با افزایش راندمان تولید تخم مرغ و همچنین کاهش هزینه ها به بالاترین سوددهی دست یابند. برای اطلاعات بیشتر درباره پرورش مرغ گوشتی می توانید به ” پرورش مرغ گوشتی ” مراجعه کنید.

افزایش تخم در پرورش مرغ تخمگذار
افزایش تخم در پرورش مرغ تخمگذار

چرا باید از بین مرغ تخمگذار و سایر پرندگان، مرغ تخمگذار را برای پرورش انتخاب کرد؟

چرا باید از بین مرغ تخمگذار و سایر پرندگان مرغ تخمگذار را برای پرورش انتخاب کرد؟ دلایل بسیار زیادی برای پرورش مرغ تخمگذار وجود دارد. این کسب و کار جز کسب و کارهای پرسود با بازدهی سریع است که می تواند تحولات عظیم مالی را به همراه داشته باشد. این فعالیت مزایای بسیار دیگری نیز دارد که در ادامه به بررسی کامل آن خواهیم پرداخت.

تولید تخم مرغ تازه

با پرورش این نژاد از مرغ همیشه تخم مرغ تازه در دسترس شماست. مرغ‌ های تخم‌گذار همانطور که از نژادشان پیداست توانایی تولید تخم تازه و با کیفیت را دارند. تخم های تولیدی مزایای بسیار زیادی خواهد داشت و اکثر متقاضیان نیز از تخم مرغ ها در وعده های اصلی خود استفاده می کنند.

سودآوری

اصلی ترین دلیل پرورش مرغ تخمگذار سودآوری فراوان آن است. شما با استفاده از این کسب و  کار میتوانید یک منبع درآمد ثابت و پایدار را برای خود به وجود بیاورید. از آنجایی که مرغ ها به صورت مداوم تخم تولید می کنند شما می توانید از آن به عنوان فعالیت همیشگی خود استفاده کنید.

نگهداری آسان

مدیریت و نگهداری آسان با شروع هر کسب و کاری نصیب انسان نمی شود. نگهداری و مدیریتی در پرورش مرغ تخمگذار بسیار آسان خواهد بود. نگهداری این نژاد نسبت به سایر نژاد ها راحت تر خواهد بود. مرغ های تخمگذار نیاز به فضای بزرگی ندارند و معمولاً در فضاهای کوچک و با استفاده از قفس نیز قابل نگهداری و پرورش هستند.

بازدهی سریع

اگر در پی کسب و کاری پرسود و زودبازده هستید، انتخاب مرغ تخمگذار برای پرورش بهترین گزینه است. پرورش مرغ‌ تخمگذار سرعت بازدهی بسیار بالایی دارد و با رشد سریع پرورش دهنده را به درآمدزایی می رساند. سرمایه گذار به مدت زمان کمتری برای رسیدن به سود نیاز دارد. کدام یک از مشاغل دیگر چنین امکانی را برای شما فراهم می سازد.

اشتغال‌ زایی

پرورش مرغ تخمگذار می‌ تواند اشتغال بسیاری برای علاقه مندان به تولید ایجاد کند. از طرف دیگر، فروش تخم‌ مرغ ها و محصولات مرتبط به این صنعت می‌تواند تحولات عظیمی در سطح خانوار و اقتصاد هر منطقه ایجاد کند.

استفاده از محصولات متنوع

بعد از دوره دوره تخمگذاری به آسانی می توانید از گوشت این نژاد از مرغ ها برای درامدزایی استفاده کنید. در کنار این موارد مرغ‌های تخم‌گذارکودی با ارزش بالا را نیز تولید می کنند. از این کودها می‌توانید در زمینه های کشاورزی استفاده کنید و یا با فروش آنها به کشاورزان به درآمدزایی برسید.

به این نکته توجه داشته باشید که زمانی شما می توانید با استفاده مرغ تخمگذار باعث بهبود شرایط اقتصادی شوید که بتوانید اطلاعات مناسب و مفیدی را در این زمینه به دست آورید. به نظر شما چه مزیت های دیگری این کسب و کار خواهد داشت.

ویژگی های ظاهری مرغ های تخمگذار


به طور معمول مرغ های تخمگذار دارای گردن باریک و بلند، پاهای ظریف، بدن کشیده، تاج و ریش قرمز می باشند. مرغ های تخم گذار جثه کوچکتری نسبت به مرغ های گوشتی دارند و مرغ های تخمگذار زودتر به بلوغ جنسی میرسند، بعضی از نژادها در سال حدود 300 تخم میگذارند. مرغ های تخمگذار به دلیل داشتن جثه کوچک غذای کمتری مصرف میکنند و این خود برای پرورش دهنده از نظر اقتصادی به صرفه میباشد همچنین دوره پرریزی کوتاهی دارند و دیر کرچ میشوند.

ویژگی های پرورش مرغ تخمگذار
ویژگی های پرورش مرغ تخمگذار

بیشتر بخوانید: غذای مرغ

نگهداری و پرورش مرغ تخمگذار


تولید تخم خوراکی به منظور استفاده در سبد غذایی بوده، ولی تخم های نطفه دار به منظور قرارگیری در دستگاه های جوجه کشی و جوجه درآوری تولید میشوند. بنابراین جوجه هایی که از گله های اجداد تولید میشوند، دوباره به عنوان گله مادر مورد استفاده قرار میگیرد. از مهمترین تفاوتهای پرورش مرغ تخمگذار و پرورش گله های مادر به خصوص اجداد و لاین، اصلاح نژاد نسل های بعد، توسط قوانین ژنتیک میباشد.

مرغداری تخمی

احداث مرغداری تخمی می تواند شما را یک قدم به موفقیت در پرورش مرغ نزدیک تر کند. برای احداث مرغداری تخمی باید زمین، مجوز، تجهیزات و سالن را تهیه کنید. در ادامه مطلب می توانید نکات مهمی که در مرغداری تخمی باید رعایت کنید را مطالعه نمایید. به نظر شما برای داشتن یک مرغداری تخمی بی نظیر چه مواردی ضروری است؟ گزینه های مورد نظر خود را با ما به اشتراگ بگذارید.

هزینه خوراک روزانه مرغ تخمگذار

هزینه خوراک روزانه مرغ تخمگذار چقدر است؟ در ادامه به صورت تیتروار و ودقیق به آنها اشاره خواهیم کرد.

میانگین هزینه تولید هر عدد تخم مرغ ۲۵۰ تومان
میانگین قیمت فروش تخم مرغ در مزرعه ۴۵۰ تومان
قیمت فروش تخم مرغ به صورت مستقیم ۱۵۰۰ تومان
میزان تولید واحد پرورش ۱۰۰ متری با ۱۰۰۰ مرغ حدود ۶۵۰ عدد
درآمد حاصل از فروش به توزیع کنندگان ۲۶۰۰۰۰ تومان در هر روز
درآمد حاصل از فروش مستقیم ۹۷۵۰۰۰ تومان در هر روز
سود حاصل از فروش به توزیع کنندگان ۹۷۵۰۰ تومان در هر روز
سود حاصل از فروش مستقیم ۸۰۹۵۰۰ تومان در هر روز

مساحت لازم برای پرورش مرغ تخمگذار

مساحت لازم برای پرورش مرغ تخمگذار چقدر است؟ شما با توجه به نوع پرورش می توانید مساحت های متفاوتی را در نظر بگیرید. به طور مثال استفاده از روش تخم نطفه دار و جوجه کشی به مساحت های بسیار کمتری نسبت به پرورش جوجه مرغ نیاز دارد. هر چقدر میزان و تعداد مرغ ها بیشتر باشد شما به مساحت بالاتری نیاز خواهید داشت. با استفاده از قفس می توانید مساحت لازم برای پرورش مرغ تخمگذار را مدیریت کنید و بازدهی بیشتری را تجربه نمایید.

تجهیزات مورد نیاز برای پرورش مرغ تخمگذار

برای پرورش مرغ تخمگذار ابتدا باید تعیین کنید که دوست دارید مرغ تخمگذار را به صورت صنعتی انجام دهید یا سنتی! به طور قطع پرورش مرغ تخمگذار به روش سنتی نسبت به پرورش مرغ تخمگذار به روش صنعتی از هزینه‌های کمتری برخوردار است. اما بسیاری از نکات در هر دو مورد به یک شکل خواهد بود. به طور مثال شما برای تهیه دان، خرید تجهیزات مرغداری، آب و خرید جوجه ها باید هزینه های یکسانی را خرج کنید. با این تفاوت که دورریز دان در روش سنتی بسیار بیشتر از روش صنعتی می باشد.

چنانچه دوست دارید مرغ های خود را در مرغداری پرورش دهید باید آبخوری و دانخوری، هیتر، سیستم گرمایشی و بسیاری از موارد دیگر را تهیه نمایید. اگر دوست دارید بازخورد بهتری از پرورش مرغ تخمگذار خود داشته باشید توصیه می کنیم از روش صنعتی به جای روش سنتی استفاده کنید. به طور قطع روش سنتی معایب بسیار زیادی را با خود به همراه دارد. در مطلبی جداگانه به معایب پرورش مرغ تخمگذار به روش سنتی خواهیم پرداخت. در کل روش صنعتی برای شما بازدهی بهتر و سودآوری بالاتری خواهد داشت.

بستر مناسب برای پرورش مرغ تخم گذار

یکی از مهمترین نکاتی که در پرورش مرغ تخم گذار باید آن را رعایت کنید، ایجاد بستر مناسب برای رشد مرغ است. معمولاً مرغ تخمگذار را با بسترهایی مانند سیستم قفس، بستر پوشال و بستر نرده و پوشال پرورش می دهند. توجه داشته باشید بستر مناسب باید رطوبت و دما فضای کافی را برای رشد مرغ تخم گذار داشته باشد. درجه حرارت مناسب بستر برای پرورش مرغ تخمگذار ۲۵ درجه سانتی گراد می باشد. توجه داشته باشید اگر هر کدام از شرایط فوق را به درستی فراهم نکنید راندمان کاری شما به شدت کاهش یافته و ضایعات تخم‌ مرغ شما بالا خواهد رفت. عوامل گفته شده را جدی بگیرید و به درستی آنها را برای پرورش مرغ تخمگذار فراهم سازد.

مشخصات بستر مناسب برای پرورش مرغ تخمگذار

  1. سبکی وزن
  2. سبکی ذرات تشکیل دهنده
  3. اندازه مناسب آن
  4. قابلیت خشک شدن سریع
  5. جذب رطوبت اندک
  6. ارزان بودن
  7. انتقال حرارتی پایین
  8. ایجاد رطوبت کافی و رعایت استاندارد آن
  9. نباید دارای عوامل سمی و قارچ باشد
  10. تراشه چوب باید ۵۰ تا ۷۵ میلی متر در زمان جوجه ریزی باشد

معرفی انواع مرغ تخمگذار


مرغ ها دارای نژاد های گوناگونی میباشند، اما بهترین گونه های پرورشی گونه هایی هستند که راندمان تخمگذاری بالاتری دارند، در کنار راندمان بالای تخمگذاری، میزان مقاومت مرغ ها در برابر بیماری ها هم جزو موارد مهم و حیاتی است که باید به هنگام انتخاب نژاد به آن توجه ویژه نمود.

طبقه بندی انواع مرغ های تخمگذار


1) مرغ تخمگذار صنعتی (مرغ سفید)
2) مرغ تخمگذار رنگی
3) مرغ تخم گذار دو رگه
4) مرغ تخمگذار بومی

چگونه بهترین مرغ تخمگذار را برای پرورش انتخاب کنیم؟

همان‌طور که می‌دانید مرغ از گونه های بسیار زیادی برخوردار است. برای انتخاب مرغ تخمگذار باید چند خصوصیات آن را در نظر بگیرید. با تجزیه و تحلیل خصوصیات بیان شده و به راحتی می توانید بهترین مرغ تخمگذار را برای پرورش انتخاب نمایید.

شکل ظاهری

از مهم ترین موارد در انتخاب مرغ تخمگذار می توان به شکل ظاهری اشاره کرد. مرغ ها با توجه به اینکه نژاد های مختلف دارند از این رو شکل رنگ و ظاهر مختلفی را از خود به جای می گذارند. دم، پا، تاج سر از جمله خصوصیات ظاهری است که در هنگام خرید مرغ باید به آنها توجه کنید. داشتن تاج و پر مناسب نیز از دیگر گزینه هایی است که بررسی شکل ظاهری را تکمیل می کند.

نشانه های مرغ تخمگذار
نشانه های مرغ تخمگذار

سازگار بودن مرغ تخمگذار

منظور از سازگار بودن مرغ تخمگذار این نیست که این پرنده بتواند در شرایط آب و هوایی گرم و سرد سازگاری بالایی را از خود نشان دهد. بهترین مرغ تخمگذار زمانی بهترین گزینه به شمار می رود که بتواند خود را در ضعف های ژنتیکی، گرسنگی، تشنگی و زمان های سخت اثبات نماید. سعی کنید پرنده هایی را انتخاب کنید که جوانتر و سبک تر باشند این مرغ ها معمولاً خصوصیات مورد نیاز را برای شما در بر خواهند داشت. در بین نژادهای مرغ این مرغ مرندی است که بالاترین مقاومت و سازگاری را از خود به جای می گذارد.

اصالت و نژاد مرغ تخمگذار

یکی از مهمترین گزینه هایی که می تواند پرورش مرغ تخمگذار را تحت تاثیر قرار دهد اصالت و نژاد مرغ تخمگذار است.  معمولاً نژادهای اصیل تخمگذاری بالاتر، مقاومت و سازگاری بیشتری را نسبت به نژادهای پرورشی خواهند داشت. مرغ ها با نژاد اصیل معمولاً سنتی گونه زندگی کرده و علایمی چون نشستن روی تخم مرغ، تخمگذاری بالا و جستجوی غذا را از خود نشان می دهند.  مرغ مرندی در این مورد نیز در صدر لیست قرار خواهد گرفت.

وزن و اندازه مرغ تخمگذار

نژاد های مرغ از لحاظ وزن و اندازه را می توانید به دو دسته استاندارد و سنگین تقسیم بندی کرد. در ادامه مطلب هر کدام از موارد گفته شده را به طور کامل مورد بررسی قرار خواهیم داد.

نژاد استاندارد

نژاد های استاندارد معمولاً نسبت به نژاد های سنگین گوشت و تخم مرغ بیشتری را از خود به جای می گذارند. نژادهای استاندارد یک چهارم نژادهای بزرگ به شمار می روند. تخم مرغ نژاد استاندارد نسبت به نژاد سنگین کوچکتر خواهد بود.

نژاد سنگین  مرغ تخمگذار

نژاد های سنگین مرغ تخمگذار همانطور که از نامشان پیداست دارای جثه و وزن بیشتری نسبت به نژادهای استاندارد هستند. نژادهای سنگین در برابر سرما مقاومت بالاتری دارند و در زمستان به تخم گذاری خود ادامه می دهند.

تخم گذاری

مهمترین مورد در هنگام انتخاب بهترین مرغ تخمگذار توجه کردن به میزان تخم گذاری آن است.  میزان تخمگذاری در مرغ های تخمگذار می تواند سود دهی شما را کم و یا زیاد کند.  در هنگام انتخاب بهترین مرغ تخمگذار حتماً به تخم گذاری آن توجه ویژه ای داشته باشید.  هر چقدر میزان تخمگذاری مرغ در سال بیشتر باشد بالطبع شما سود دهی بالاتری را نیز تجربه خواهید کرد.

رنگ تخم مرغ

مورد آخر ای که در هنگام خرید مرغ تخمگذار باید به آن توجه داشته باشید رنگ تخم مرغ است. رنگ تخم مرغ طیف رنگ های مختلفی چون سفید، سبز، برنزی، قهوه ای کمرنگ، قهوه ای پررنگ و آبی را در بر میگیرد. با توجه به نژاد مرغی که انتخاب میکنید رنگ تخم می تواند متفاوت باشد. توجه داشته باشید از لحاظ مقوی بودن تفاوت چندانی بین رنگ تخم مرغ ها وجود ندارد.

بهترین نژاد مرغ تخمگذار

نژاد لگهورن سفید معروفترین نژاد مرغ تخمگذار در دنیا است و به صورت تجاری پرورش داده میشوند… اکنون مرغ های دو رگه ای که در دنیا معروف شده اند از این نژاد میباشند. هیبریدها (مرغ های دورگه) نیز به دلیل تخمگذاری زیاد و مصرف خوراک کمتر، مورد توجه قرار گرفته اند ولی این نژاد از مقاومت بدنی کمی برخوردار است، به گفته کارشناس های پرورش طیور، دورگه بودن این نژاد باعث کاهش مقاومت بدنی آن ها شده است.

همچنین نژاد مرغ مرندی از مقاومترین مرغ های تخمگذار بومی در ایران به شمار می آید، دارای جثه ای جمع و جور هستند و این نژاد هیچ کاکلی در سرش ندارد و دارای پر در ساق و پاهای خود میباشد.

طول دوره پرورش مرغ تخمگذار چقدر است؟


طول دوره پرورش مرغ تخم گذار و رشد جوجه های تخمگذار 20 هفته و حدود 5 ماه میباشد. از یک روزگی تا 3 ماهگی را پرورش پولت میگویند و پولت را هنگامی که حدود 90 تا 100 روزه شد به سالنهای تولید که دارای قفس های مخصوص مرغ تخمگذار است منتقل میکنند. دوره پرورش بر اساس نژاد و فصل تخمگذاری از 18 تا 22 هفتگی شروع میشود، دوره تخمگذاری 12 ماه طول میکشد و بعد از گذشت 6 تا 8 هفته از زمان آغاز تولید، گله به اوج تولید 90 درصدی میرسد و نهایتا پس از گذشت 12 ماه به 65 درصد خواهد رسید.

دوره پرورش مرغ تخمگذار
دوره پرورش مرغ تخمگذار

انواع سالن پرورش مرغ تخمگذار در ایران

معمولاً سالن های پرورش مرغ تخمگذار در ایران را به دو صورت باز و بسته می سازند. هر کدام از فضاها با توجه به اشکال، ابعاد، موقعیت و محل طراحی می شوند. در بین دو گزینه گفته شده سالن پرورش مرغ تخمگذار به صورت بسته رایج ترین نوع به شمار می رود. برای مدیریت بهتر در سالن های بسته میتوانید از قفس استفاده کنید.

قفس یا بستر ؟ً!


امروزه برای نگهداری و پرورش مرغ تخمگذار در تمام کشورهای پیشرفته جهان از جمله آمریکا از قفس مرغ استفاده میکنند چرا که علاوه برمزیت های بهداشتی از نظر اقتصادی نیز کمک شایانی به پرورش دهنده میکند و راندمان تولید را به حداکثر میرساند. در ایران نیز استفاده از قفس های مخصوص پرورش مرغ مورد استقبال تولیدکنندگان تخم مرغ قرار گرفته است و  90 درصد از این قفس ها استفاده میکنند. استفاده از سیستم قفس برای پرورش مرغ های تخمگذار، پرورش جوجه های گوشتی و حتی مرغ های مادر نیز توصیه میشود، به طوریکه استفاده از سیستم قفس در تمام عرصه های تولید طیور با روش بستر جایگزین شده است.

پرورش مرغ تخمگذار به روش سنتی

بسیاری از افراد پرورش مرغ تخمگذار به روش سنتی را به روش های صنعتی ترجیح میدهند. در روش سنتی شما باید از فضای زمین و یا همان بستر برای پرورش مرغ تخمگذار استفاده نمایید. استفاده از زمین در پرورش مرغ تخمگذار به روش سنتی معایب بسیار زیادی را با خود به همراه خواهد داشت. از جمله می توان به  فضای غیر بهداشتی، نبود آمار دقیق از پرورش، دور ریز دان و آب، بالا رفتن هزینه های دان، شروع بیماری و پرورش تعداد اندک در محیط بسیار بالا اشاره کرد. روش های سنتی معمولاً معلیب بالایی را با خود به همراه دارد. چنانچه شما در روش‌های سنتی از مزیت و معایب دیگری آگاه هستید می توانید از طریق قسمت نظرات آن را با ما به اشتراک بگذارید.

 پرورش مرغ تخمگذار در قفس

یکی از بهترین ابزاری که می توانید به وسیله آن مرغ تخمگذار را پرورش دهید، قفس است. با استفاده از قفس دیگر نگرانی بابت شرایط اقتصادی و بهداشتی نخواهید داشت. قفس شرایطی را برای شما فراهم می سازد تا بتوانید به بهترین شکل پرورش مرغ تخمگذار را انجام دهید.

جنس قفس ها معمولا از گالوانیزه بوده و به راحتی قابل ضدعفونی می باشد. مزیت بعدی که قفس نسبت به بستر دارد تمیزی راحت و ضدعفونی آسان است. با استفاده از قفس ها می توانید میزان استاندارد برای پرورش هر مرغ را به خوبی ایجاد نمایید. از دیگر مزیت های پرورش مرغ تخمگذار در قفس می توان به جمع آوری راحت تخم مرغ ها اشاره کرد. قفس های مرغ تخمگذار دارای آبخوری تمام اتوماتیک می باشد. مرغ ها در هنگام تشنگی به سوپاپ های تعبیه شده نوک می زنند و آب جریان پیدا می کند، بعد از برداشته شدن نوک مرغ ها سیستم آبرسانی قطع خواهد شد.

پرورش مرغ تخمگذار در منزل

پرورش مرغ تخمگذار در منزل نیز برای شما میسر خواهد بود. برای اینکه بتوانید بهترین بازخورد را از پرورش مرغ تخمگذار در منزل داشته باشید می توانید با استفاده از قفس مرغ تخمگذار این کار را انجام دهید. قفس مرغ به شما کمک می کند تا فضای بهداشتی و بسیار راحتی را در منزل برای رشد این پرنده به دست آورید.

توجه داشته باشید قفس به شما کمک می کند تا فضای بهداشتی تر و جمع آوری راحت تخم ها را تجربه نمایید. سینی فضولات تعبیه شده در زیر قفس ها به شما کمک میکند تا فضولات این پرنده را به راحتی هرچه تمام تر تمیز نمایید. همچنین  قفس های مرغ تخمگذار به طوری طراحی شده اند که شما بتوانید به راحتی هرچه تمام تر تخم تولید شده توسط مرغ را جمع آوری کنید. این در صورتی است که شما برای پرورش مرغ تخم گذار در منزل یا روی بستر باید  در پی تخم مرغ ها بگردید و جمع کنید.  مهمترین مزیت قفس استفاده آن در پشت بام، آپارتمان، حیاط، انباری و یا فضاهای کوچک است. با استفاده از قفس به راحتی هرچه تمام تر می توانید پرورش مرغ تخمگذار در خانه را انجام دهید.

خرید قفس مرغ

چنانچه دوست داشتید برای پرورش مرغ تخمگذار خود از قفس استفاده کنید، توصیه می کنیم آن را از سایت های معتبر خریداری کنید. پراور صنعت یکی از معتبرترین سایت های ارائه کننده قفس مرغ ، قفس کبک ، قفس بلدرچین و قفس قرقاول در ایران است. این سایت تمامی قفس های خود را از بهترین جنس می سازد. قفس های این شرکت قابلیت شستشو داشته و در صورت صلاحدید می توانید آن ها را ضد عفونی کنید.

نمونه ای از قفس های استاندارد برای پرورش مرغ های تخمگذار و گوشتی

 

عوامل موثر بر تولید تخم مرغ

عوامل بسیار زیادی هستند که می تواند بر تولید تخم مرغ موثر باشد. در ادامه مطلب به این عوامل به طور کامل خواهیم پرداخت.

1) سن مرغ


پرندگان می توانند سالها زنده بمانند و به تولید ادامه دهند و به طور کلی بعد از 2 یا 3 سال بسیاری از مرغ ها تولید تخم خود را کاهش میدهند که افت تولید تخم در پرندگان متفاوت میباشد. بعد از گذراندن یک دوره، مرغ ها میتوانند 50 تا 60 هفته به تولید خود ادامه دهند، همچنین مرغ هایی که سن بیشتری دارند برای تولید و تولک مناسب نیستند.

2) تغذیه مناسب


مرغ ها برای تولید مطلوب به جیره مناسب و کامل احتیاج دارند زیرا تغذیه نامناسب باعث کاهش تولید تخم مرغ میگردد به دلیل اینکه  انرژی پروتئین و کلسیم تاثیر بیشتری دارد استفاده از دانه، به تنهایی نمیتواند جیره غذایی مرغ را کامل نماید.مناسب نبودن جیره و تغذیه، طولانی مدت باعث پرولاپس مجرای عبور تخم می شود، پرولاپس در مرغ های چاقی که تخم بزرگ تولید میکنند، منجر به آسیب جدی به مرغ میشود و در اکثر مواقع کشنده است. به دلیل اینکه تغذیه مرغ تخمگذار بسیار حساس میباشد، بنابراین هنگام تهیه دان توجه داشته باشید که از محصولات تقلبی خریداری نکنید.

شرکت پرآور صنعت، با هدف افزایش راندمان تخمگذاری، انواع دان مخصوص پرورش مرغ تخم گذار بسیار مرغوب و درجه یک را در قالب پلت، فشرده، گرما دیده و آردی ارائه می دهد.

3)جلوگیری از بیماریها


پرورش طیور با ظرفیت بالا اگر چه از لحاظ اقتصادی قابل توجیه و عملی میباشد ولی همین تراکم باعث بروز بیماریها نیز میگردد. چنانچه عوامل بیماری کنترل نگردد، زیان های مالی زیادی به صنعت پرورش طیور وارد میکند بنابراین با استفاده از روش های پیشگیری این خطر را مدیریت نمایید.

پرورش مرغ تخمگذار صنعتی

یکی از روشهایی که می توانید در آن از مرغ تخمگذار استفاده کنید، پرورش مرغ تخمگذار صنعتی است. پرورش مرغ تخمگذار صنعتی نوعی از پرورش است که در آن از نژادهای مرغ تخمگذار استفاده می شود. در این نوع پرورش باید از دو مرحله تبعیت کنید. در مرحله اول جوجه یک روزه که ۴۰ گرم وزن دارد را با مصرف ۶۶ کیلوگرم دان به مرغ و حدود 1 کیلو و 300 گرمی تبدیل می کنید. در مرحله دوم مرغ تخمگذار صنعتی تا هفته 80 رشد می کند و به صورت مرغ گوشتی ارائه می شود.

مرغ تخمگذار صنعتی

مرغ تخمگذار صنعتی می تواند یکی از بهترین گزینه های شما برای پرورش مرغ باشد. شما به آسانی هرچه تمام تر می توانید در فضاهای صنعتی این مرغ تخم گذار را مورد پرورش قرار دهید و سودآوری مناسبی را نصیب خود کنید. برای پرورش مرغ تخمگذار صنعتی می توانید از تمامی مراحل و اطلاعاتی که در این مطلب گفته شده است استفاده نمایید.

"نقش

خرید مرغ بالغ یا جوجه؟

اگر در ابتدای کار هستید و دوست دارید سرمایه زیادی را بابت خرید مرغ پا به مصرف نکنید توصیه ما به شما استفاده از پولت است. پولت به جوجه های سه ماه گفته می شود. دلیل استفاده از جوجه های 3 ماهه مجموعه کارهایی است که برای رساندن مرغ به سن بلوغ و شروع تخمگذاری آنها انجام می دهید است. معمولاً شرایط نگهداری مرغ در سنین پایین می تواند در میزان تخمگذاری شما به طور مستقیم ای تاثیر بگذارد.

تاثیر نوردهی

یکی از عواملی که می‌تواند به صورت مستقیم بر پرورش مرغ تخمگذار تاثیرگذار باشد، میزان نوردهی است باید توجه کنید شما در روز موظف هستید ۱۶ ساعت نور را از طریق نورهای طبیعی و مصنوعی برای پرورش مرغ فراهم سازید. همچنین در کنار فراهم ساختن نور کافی باید شرایطی را فراهم سازید تا مرغ های تخمگذار بتوانند ۸ ساعت خواب مفید را تجربه کنند. میزان نوردهی در پرورش مرغ تخمگذار با توجه به شرایطی شرایط سنی این پرنده متفاوت خواهد بود.

مرغ از سن سه روزگی تا روزگی۱۴۰ باید روزانه ۸ ساعت روشنایی و ۹ تا ۱۶ ساعت تاریکی را تجربه نماید. توجه داشته باشید این اعداد استاندارد باید دقیقا رعایت شوند. یکی از نکاتی که در زمان نوردهی پرورش مرغ تخمگذار باید آنها را رعایت کنید جلوگیری از ورود نور از منافذ مختلف در زمان تاریکی است. بعد از دوره 140 روزگی مرغ تخمگذار شما می توانید مدت نوردهی را به ۱۳ ساعت در روز برسانید. توصیه می‌کنیم میزان نوردهی را توسط نورسنج اندازه گیری کنید.

آیا مرغ تخمگذار بومی نیاز به نوک چینی دارد؟

یکی از مهم‌ترین عواملی که باعث میزان رشد در مرغ های تخمگذار می شود نوک چینی است. نوک چینی در کنار عوامل محیطی مانند وضعیت هوا، کیفیت آب و تغذیه، میزان تراکم پرندگان، میزان دمای محل پرورش و وضعیت بهداشتی می تواند تاثیرگذاری بالایی داشته باشد. نوک چینی با توجه به وزن بدن هر مرغ تخمگذار انجام میشود. معمولاً برای این که مرغ های تخم گذار نسبت به سایر همنوعان خود نوک زدن کمتری را انجام دهند و در هنگام بیماری های مانند مارک و کانیبالیسم میکروب های کمتری را انتقال دهند، نوک چینی انجام میشود. نوک چینی معمولا در سن ۷ تا ۱۰ روزگی انجام میشود. این عمل را باید تا قبل از سن 10  هفتگی و با توجه به وزن بدن به طور مداوم انجام دهید تا تاثیر گذار باشد.

فروش مرغ تخمگذار

پرورش مرغ تخمگذار بدون فروش مرغ تخمگذار به سوددهی ختم نخواهد شد. شما زمانی می توانید به سودآوری در این زمینه برسید که بتوانید محصولاتی که از این پرورش به دست می آورید را وارد بازار فروش کنید. برای فروش مرغ تخمگذار می توانید از سایت های مختلفی مانند دیوار، شیپور و نیاز روز استفاده کنید. بازارهای معتبر پرنده فروشی نیز می تواند یکی از بهترین گزینه ها برای ارائه مرغ تخمگذار باشد.

دلایل عدم باروری تخم مرغ

عدم باروری در تخم مرغ ها می توانند به موارد بسیار زیادی مربوط می شود. هر یک از این مراحل را برای شما عنوان خواهیم کرد.

  1. عدم تناسب میزان نر و ماده بودن در گله مادر
  2. نبود خروس ها در شرایط مناسب مانند نابالغ بودن و پیر بودن
  3. داشتن تاج سیاه در خروس
  4. مرغ هایی که در بدن خود زخم دارند
  5. ادغام خروس جدید با مرغ هایی که در دوره تخم گذاری هستند

تخم نطفه دار زیر مرغ کرچ شده چه تعداد می تواند باشد؟

تعداد تخمهای نطفه دار به جثه مرغ بستگی دارد. هر چقدر بزرگتر بوده شما می توانید تخم بیشتری را زیر آن کرد کنید. چنانچه جثه مرغ شما معمولی باشد می توانید 10 تا 12 عدد تخم را کرچ کنید. چنانچه تعداد تخم ها را از ۱۲ عدد بیشتر کنید مرغ نمی تواند از پس از گرم کردن آنها بر بیاید.

مرغ دو تخمگذار

مرغ دو  تخم گذار؟!  آیا به نظر شما مرغ دو تخم گذار وجود دارد؟ مرغی که بتواند در یک زمان دو تخم از خود تولید کند؟ به واقع کسانی که به مرغ هایی که با دو زرده تخم تولید می کنند مرغ دو تخم گذار می گویند. این مرغ ها در بازار امروز از مشتریان بسیار زیادی برخوردار هستند، زیرا تخم مرغ آنها از کیفیت و قیمت بالاتری نیز برخوردار است. کسانی که دوست دارند با کاهش هزینه ها سودآوری بیشتری را تجربه کنند مرغ تخمگذار یا  دو زرده تخم مرغ بهترین گزینه برای  آنها است.

سود پرورش مرغ تخمگذار

شاید این سوال در ذهن شما نقش بسته شده باشد که آیا پرورش این پرنده سود دارد یا خیر؟ سوددهی پرورش مرغ تخمگذار به عوامل بسیار مختلفی بستگی دارد یکی از این عوامل اطلاعات و دومین آن تجهیزات مورد نظر برای رشد این پرنده است. هر چقدر شما بتوانید به بهترین شکل استانداردهای لازم برای پرورش این پرنده را فراهم کنید سود پرورش مرغ تخمگذار نیز بیشتر خواهد بود.

از دیگر عواملی که می‌تواند به طور مستقیم بر سود پرورش مرغ تخمگذار تاثیر گذار باشد استفاده از متخصصین فروش و یا بازاریابان متبحر در این زمینه است. متخصصان فروش به شما کمک میکنند با تکنیک های خاص بتوانید به بهترین شکل محصولات به دست آمده از مرغ تخمگذار را به فروش برسانید. توجه داشته باشید تمرکز خود را بیشتر روی پرورش بگذارید و قسمت فروش را به متخصصین واگذار نماید.

سود پرورش مرغ تخمگذار
سود پرورش مرغ تخمگذار

برنامه واکسیناسیون و کنترل بیماری در پرورش مرغ تخمگذار

مرغ‌های تخمگذار معمولاً  مقاومت بالایی در برابر بیماری‌ها دارند. اما شما برای اینکه بتوانید کسب و کاری پرسود و کم تلفات را تجربه کنید حتماً باید برای بیماری و جلوگیری از آن برنامه‌ریزی‌های مختلف را انجام دهید. یکی از این برنامه‌ریزی‌ها برنامه واکسیناسیون برای کنترل بیماری است. هر چقدر شما بتوانید بیماری‌ها را به بهترین شکل از فضای پرورش دور کنید، تلفات کمتری خواهید داشت و تلفات کمتر با خود سودآوری بیشتر را به همراه خواهد داشت.

در طول دوره پرورش مرغ تخمگذار با بیماری‌های مختلفی دست و پنجه نرم خواهید کرد. از جمله این بیماری‌ها می‌توان به کانیبالیسم، برونشیت، آنفولانزا، نیوکاسل و غیره اشاره کرد. هر یک از این بیماری‌ها می‌توانند بخشی از بدن مرغ‌ها را به خود درگیر کنند و رشد آنها را مختل سازند. اجرای برنامه واکسیناسیون به وسیله دامپزشک و یا کارشناس مربوطه در این مواقع می‌تواند از تلفات احتمالی جلوگیری کند. در نظر داشته باشید که برنامه واکسیناسیون می‌تواند از بروز بیماری‌ها پیشگیری کند. برای درمان بیماری‌ها و یا برنامه جداگانه‌ای را در نظر بگیرید.

برای کنترل بیماری‌ها ما توصیه می‌کنیم قبل از هر کاری پرنده بیمار را از پرنده‌های سالم جدا کنید. زیرا اکثر بیماری‌ها درمرغ‌های تخمگذار واگیردار بوده و به سرعت گله را درگیر می‌کند. جدا کردن مرغ‌های بیمار از مرغ‌های سالم از درگیر کردن سایر پرنده‌ها به بیماری جلوگیری خواهد کرد. چنانچه با قفس مرغ پرورش مرغ تخمگذار را انجام می‌دهید.

جداسازی مرغ بیمار از گله سالم بسیار برای شما آسان خواهد بود. به این نکته نیز توجه کنید که به هیچ عنوان نباید بعد از جداسازی مرغ بیمار در فاصله نزدیک به سایر مرغ‌ها قرار گیرد.

مکمل های مورد نیاز برای پرورش مرغ تخمگذار

در کنار تغذیه، آب و فضای آرام برای پرورش، برای اینکه بتوانید بالاترین میزان تخم گذاری را از مرغ‌های تخمگذار ببینید باید از انواع مکمل‌ها استفاده کنید. هر یک از مکمل‌ها می‌تواند بخشی از دوره تخم گذاری در مرغ‌های تخم‌گذار را پشتیبانی نماید. استفاده از مکمل‌ها به قدری اهمیت دارد که می‌تواند در میزان سود شما از پرورش مرغ تخمگذار تاثیرگذار باشد. مکمل‌ها کمک می‌کنند تا مرغ‌ها بالاترین میزان راندمان کاری را تجربه کنند. مکمل‌های اسید آمینه، مکمل ویتامینه، مکمل مواد معدنی و آنتی‌اکسیدان‌ ها  جز مهم‌ترین مکمل‌های مورد نیاز برای پرورش مرغ به شمار می‌روند.

به طور مثال برای از بین نرفتن مواد مغذی در تخم مرغ از آنتی اکسیدان‌ها در غذای این پرنده استفاده می‌شود. وجود اسید آمینه در جیره غذای مرغ باعث هضم و راحت‌تر غذا خواهد شد.

مدیریت بهداشت فضای پرورش مرغ تخمگذار

از جمله عواملی که در پرورش مرغ تخمگذار بسیار جدی گرفته نمی‌شود، بهداشت محیط است. این در حالی است که بهداشت محیط می‌تواند به طور مستقیم بر میزان و راندمان کاری این پرنده تاثیرگذار باشد. اجرای درست بهداشت از وجود بیماری‌ها جلوگیری می‌کند و تلفات مرغ تخمگذار را به حداقل‌ترین میزان ممکن می‌رساند. از این رو پیشنهاد می‌کنیم به صورت دوره‌ای و با استفاده از تخصص افراد با تجربه در این زمینه فضای پرورش این پرنده را ضدعفونی کنید.

وجود بیماری‌های گسترده در بستر و عدم ضدعفونی کردن فضا به طور کامل از مهم‌ترین مواردی است که در هنگام پرورش مرغ تخمگذار در بستر با آن اشاره می‌شود. این در حالی است که شما به راحتی هرچه تمام‌تر می‌توانید با استفاده از قفس بهداشت را به بهترین شکل در فضای پرورش رعایت نمایید. قفس‌ها دارای سینی فضولات هستند و این مزیت باعث می‌شود که شما به راحتی بتوانید فضولات را از فضای پرورش جدا کنید. همچنین قفس‌ها از جنس گالوانیزه گرم کششی هستند که همین امر می‌تواند خیال پرورش دهنده را از بابت شستشو و ضدعفونی کردن آسان آنها راحت کند.

نتیجه گیری

در این مطلب از سایت پراور صنعت به موارد بسیار زیادی در زمینه پرورش مرغ تخمگذار اشاره کردیم. چنانچه شما در این زمینه تجربه دارید آن را در قسمت نظرات این مطلب با ما در میان بگذارید. نظرات شما می تواند به ما در راستای نگارش اطلاعات مفیدتر و متقاضیان سایت پراور صنعت را در زمینه پیشرفت کسب و کار کمک نماید. امیدواریم از مطالب این مطلب به خوبی استفاده کنید. موفق باشید.

سوالات متداول

ویژگی های ظاهری مرغ های تخمگذار چیست؟

به طور معمول مرغ های تخمگذار دارای گردن باریک و بلند، پاهای ظریف، بدن کشیده، تاج و ریش قرمز می باشند

انواع مرغ تخمگذار را نام ببرید؟

1) مرغ تخمگذار صنعتی (مرغ سفید) 2) مرغ تخمگذار رنگی 3) مرغ تخم گذار دو رگه 4) مرغ تخمگذار بومی

بهترین نژاد مرغ تخمگذار برای سرمایه گذاری چه مرغی است؟

نژاد لگهورن سفید معروفترین نژاد مرغ تخمگذار در دنیا است و به صورت تجاری پرورش داده میشوند

پرورش مرغ تخمگذار در قفس یا بستر ؟ً

امروزه برای نگهداری و پرورش مرغ تخمگذار در تمام کشورهای پیشرفته جهان از جمله آمریکا از قفس مرغ استفاده میکنند چرا که علاوه برمزیت های بهداشتی از نظر اقتصادی نیز کمک شایانی به پرورش دهنده میکند و راندمان تولید را به حداکثر میرساند.

طاعتی
دیدگاه کاربران
۱۵۲ دیدگاه
  • حسین 29 مرداد 1398 / 5:20 ب.ظ

    باسلام من تازه میخوام با ۵۰۰ تا مرغ ۵ ماهه شروع به کار کنم نظر شما راجب کارم چطوره ایا درامدزای داره میتونم پیشرفت داشته باشم

    • ادمین 30 مرداد 1398 / 10:36 ق.ظ

      سلام دوست عزیز
      بله. امکان درآمدزایی و سودآوری وجود داره.
      با احترام

    • صادق 8 اردیبهشت 1400 / 12:11 ب.ظ

      سلام وقتتون بخیر
      میشه شمارتون رو داشته باشم

    • امیر 20 آذر 1400 / 4:05 ب.ظ

      سلام من یک مرغ بزرگ دارم و یک خروس
      ولی اصلا خروس با مرغ جفت گیری نمیکنه مشکلش چیه
      باید چیکار کنم جفت گیری کنه

      • طاعتی 22 آذر 1400 / 3:33 ب.ظ

        سلام به عوامل مختلفی بستگی داره
        شاید هم جفتگیری می کنند و از چشم شما به دور بوده تا حالا
        اطمینان دارید از حرفتون؟

    • علی اصغر 21 خرداد 1402 / 4:05 ب.ظ

      سلام
      بهترین غذا برای مرغ بومی جهت گذاشتن تخم

  • حامد 13 شهریور 1398 / 1:34 ب.ظ

    کدام نژاد مرغ تخم گذار از نظر سودهی مناسب استان مازندران میباشد

    • ادمین 14 شهریور 1398 / 10:57 ق.ظ

      سلام
      نژاد مرغ های جهادی و گلپایگان بهترین راندمان و بیشترین سوددهی رو دارند.
      موفق باشید

  • روح اله 27 شهریور 1398 / 1:24 ب.ظ

    باسلام خدمت شما و تشکر بخاطر سایتتون خواستم بدونم چ فضایی برای پرورش ۵۰۰مرغ بومی در بستر نیازاست و چ نژادی برای منطقه غرب کشور خوب است و با این تعداد مرغ تخمگذار در ماه چ مبلغی سود میکنیم.با تشکر

    • ادمین 28 شهریور 1398 / 10:04 ق.ظ

      سلام دوست عزیز
      شما به ۳۰ الی ۴۰ متر فضا نیاز دارید. پرورش مرغ بومی حاشیه ی سود خوبی داره. بنابراین بهتره مرغ بومی پرورش بدید.
      با احترام

      • محمد صادق 26 بهمن 1398 / 11:40 ب.ظ

        با عرض سلام وخسته نباشید جناب من حدودا دویست میلیون سرمایه دارم وعلاقه زیادی به مرغداری تخمی صنعتی دارم میخواستم بدونم مرغداری درمناطق کویر مثل قم بهتره یا کوهستانی مثل محلات اراک؟با این سرمایه چقدر باید مرغ بریزم واز کجا شروع کنم؟؟؟

        • ادمین 27 بهمن 1398 / 9:28 ق.ظ

          سلام دوست عزیز
          جهت کسب اطلاعات و راهنمایی های بیشتر لطفا با کارشناسان ما تماس بگیرید.
          با احترام

          • ابوالفضل سپهرمنش 19 مرداد 1400 / 0:53 ق.ظ

            سلام
            نیاز به مشاوره جهت راه اندازی دارم
            ۰۹۱۵۵۵۹۵۹۴۴

  • نصرت الله 20 مهر 1398 / 12:39 ب.ظ

    سلام و عرض ادب!
    من میخواهم یک فارم تولید تخم مرغ را در شهر کابل افعانستان درست کنم در این مورد خواستار رهنمایی شما هستم در صورت که شما نسل مرغ های صنعتی تخم گذار دارید میخواهم با ما همکاری نمایید

    • ادمین 21 مهر 1398 / 10:42 ق.ظ

      سلام دوست عزیز
      لطفا با مدیر یا کارشناسان فروش تماس بگیرید.
      با احترام

  • محمد حسینی 25 مهر 1398 / 0:24 ق.ظ

    سلام خسته نباشید من میخوام پرورش مرغ سفیدا که تخم مرغ سفید میزارن شروع کنم ،
    مرغ هایه سفید که تخم سفید میزارن اونا تخم شون ۵۰۰ تومن اگه بخوای بفروشی و دان اگه کیلویی ۳۵۰۰تومن بخوای بخری من حساب کردم اگه مرغ روزی ۱۰۰گرم بخواد دون بخوره تقریبا میشه گفت ضرر میکنه مرغ بومی منفعت داره ها ولی بازار تخم مرغش مثل تخم مرغ سفیدا نیس من موندم اونایی که پرورشگاه دارن چه جوری منفعت میکنن اگه بشه راهنماییم کنین خیلی ممنون میشم

    • ادمین 29 مهر 1398 / 11:25 ق.ظ

      سلام دوست عزیز
      شما درست محاسبه نکردید. به همین خاطر به این نتیجه رسیدید که سود نداره. شما میتونید وقت مشاوره بگیرید و از مشاوره و تجربه بهره ببرید.
      با احترام

  • وحید 26 مهر 1398 / 6:16 ق.ظ

    با سلام و تشکر خدمت ادمین عزیز
    ۱.نژاد گلپایگانی و در کل مرغ بومی رو میشه تا پایان مدتی که تخم گذاری اقتصادی داره نگه داشت و بعد بعنوان گوشتی به فروش رسوند?
    ۲.صرفه اقتصادی مرغ گوشتی بهتره یا تخم گذار?
    ۳. مرغ تخم گذار و گوشتی رو میشه باهم در یه سالن پرورش داد?

    • ادمین 28 مهر 1398 / 10:47 ق.ظ

      سلام دوست عزیز
      بله میتونید بعد از گذشت دوره ی تخمگذاری به کشتار منتقل کنید. صرفه اقتصادی مرغ تخمگذار بیشتر هست. میتونید مرغ تخمگذار و گوشتی رو تو یه سالن نگه دارید فقط باید برای هر کدوم قفس جداگانه تهیه کنید.
      با احترام

  • وحید 13 آذر 1398 / 0:39 ق.ظ

    سلام خواستم بدونم برا پرورش ۵۰۰ تا مرغ تخم گذار به اندازه ۵۰ متر مربع مکان درست کنم براشون کافیه یا کمه؟ و اینکه ۵۰۰ تا مرغ ماهیانه تا چه حدودی سود خالص دارن؟

    • ادمین 13 آذر 1398 / 1:32 ب.ظ

      سلام دوست عزیز
      بله. این فضا کافیه. برای اطلاع از میزان سود و اطلاعات تخصصی در این زمینه بهتره با مشاوران ما در ارتباط باشید.
      با احترام

  • مجتبی 17 آذر 1398 / 8:55 ب.ظ

    سلام وقتتون بخیر آیا خود مرغ رو هم دارید برای فروش؟و اینکه حتما بایدقفسه بندی باشه تومحیطازاد ک مشکلی نداره؟

    • ادمین 23 آذر 1398 / 1:18 ب.ظ

      سلام دوست عزیز
      خیر.خود پرنده رو نداریم. ما فقط تولید قفس و تجهیزات سالن های پرورش رو داریم. برای افزایش راندمان تخمگذاری بهتره از قفس استفاده کنید، اما میتونید اونا رو تو فضای آزاد هم نگه دارید.
      با احترام

  • رضا مرادی 21 آذر 1398 / 8:28 ب.ظ

    سلام مرادی هستم شهرستان باخرز.
    خواستم بدونم شما جوجه و نیمچه و دستگاه جوجه کشی و خوراک برای تغذیه مرغ ها فروشی دارین .
    قیمت موارد فوق را هم برام بفرستین.
    بنده در حال آماده سازی یک سالن پرورش به مساحت ۱۶۰ متر می باشم.

    • ادمین 30 آذر 1398 / 11:08 ق.ظ

      سلام دوست عزیز
      ما فقط تولید کننده قفس و تجهیزات سالن پرورش هستیم. خود پرنده رو نداریم. اما دان داریم. برای کسب اطلاعات بیشتر لطفا با واحد فروش تماس بگیرید.
      با احترام

  • علی 6 دی 1398 / 5:43 ب.ظ

    سلام مرغ سفید صنعتی رو میشه رو بستر پرورش داد

    • ادمین 8 دی 1398 / 12:14 ب.ظ

      سلام دوست عزیز
      بله میشه. اما برای افزایش راندمان تولید بهتره از قفس استفاده کنید.
      با احترام

  • هادی 5 بهمن 1398 / 4:36 ب.ظ

    سلام خسته نباشید ببخشید من میخواهم مرغ تخمگذار صنعتی ۱۰۰۰۰ تایی بزنم میخوام بدونم بعد اینکه پولت وار شد به سالن چقد از این به بعد هزینه میبره و قیمت هر مرغ چقدره .
    با تشکر

    • ادمین 12 بهمن 1398 / 1:24 ب.ظ

      سلام دوست عزیز
      برای کسب اطلاعات بیشتر لطفا با واحد فروش تماس بگیرید.
      با احترام

  • بهزاد 24 بهمن 1398 / 6:57 ب.ظ

    سلام وقتتون بخیر میخوام یه مرغداری ۳۰۰۰تایی تخم گذار احداث کنم نمیدونم چقد هزینه میبره و درآمد چجوریه لطفابهم مشاوره بدین

    • ادمین 26 بهمن 1398 / 9:51 ق.ظ

      سلام دوست عزیز
      برای کسب مشاوره های لازم لطفا با کارشناسان ما تماس بگیرید.
      با احترام

  • حیدر 29 بهمن 1398 / 2:42 ق.ظ

    سلام میخوام برا شروع کار ۵۰۰تا مرغ تخم گذار بگیرم در استان س و ب شهرستان زابل اونجا هوا گرمه میشه ی راهنمایی واسه دما و نگهداری اونا بهم کنید در کل برا اولین بار میخوام شروع کنم هیچ اشنایی ندارم ممنون

    • ادمین 29 بهمن 1398 / 9:48 ق.ظ

      سلام دوست عزیز
      دمای سالن مرغداری باید بین ۲۰ تا ۲۲ درجه باشه. جهت کسب مشاوره و راهنمایی های بیشتر لطفا با کارشناس ما تماس بگیرید.
      با احترام

      • امید عباسی 31 اردیبهشت 1399 / 6:48 ق.ظ

        سلام مرغ کارخانه ای ۱۸ماهه درخانه دارم تا چند ماه تخم می گذارند؟میشه غذا های اضافه و روزی یک وعده هم غذای مرغ خانگی بهشون بدیم؟

  • محمد 11 اسفند 1398 / 3:41 ق.ظ

    سلام دوست عزیز
    برای پرورش مرغ تخم گذار صنعتی به تعداد ۵۰۰۰ تا..چ مقدار مساحت لازمه؟ایا ۲۵۰mمربع کافیه؟
    ایا جهت تهیه واحداث مکان، سوله زدن الزامىست یا راه دیگری وجود دارد؟
    باتشکر

    • ادمین 11 اسفند 1398 / 10:56 ق.ظ

      سلام دوست عزیز
      برای این تعداد مرغ به فضای ۸ در ۳۰ متر نیاز دارید. بهترین مکان برای پرورش، سوله یا سالن های سرپوشیده هست که میتونید به راحتی دما و رطوبت سالن رو تنظیم کنید و از بروز آلودگی ها و بیماری ها جلوگیری کنید.
      با احترام

  • ابوالفضل 15 اسفند 1398 / 10:55 ق.ظ

    سلام،چندتا سوال از خدمتتون داشتم،از مازندران مزاحمتون میشم
    ۱،مرغ تخمگذار بومی رو تو باغ میتونم پرورش بدم آیا فضایی رو سرپوشیده باید حتما داشته باشم وبرای مثلا ۵۰۰ متر باغ چه مقدار مرغ میتونم بگیرم وفضای سرپوشیده چقدر باید داشته باشم
    ۲،جایی برای تخم گذاشتنشون باید جدا کنم یا نه؟
    ۳،من از اونجایی که دسترسی به دان مخصوص تخمگذار ندارن میتونم پلیت گوشتی یا گندم وذرت به مرغ بدم؟
    ۴،آیا قابلیت تخمگذاریشون تو فضای آزاد با سرپوشیده تفاوت داره؟
    ممنون میشم از راهنمایی شما

    • ادمین 17 اسفند 1398 / 10:31 ق.ظ

      سلام دوست عزیز
      بهتره برای پرورش از فضای سرپوشیده یا سالن استفاده کنید تا بتونید دما و رطوبت رو تنظیم کنید، همچنین از بروز بیماری و آلودگی جلوگیری کنید. باید طول و عرض فضا رو بفرمایید چقدر هست تا بتونیم دقیق تر راهنماییتون کنیم. برای افزایش راندمان تخمگذاری توصیه میشه از سیستم قفس استفاده کنید که قفس ها مجهز به مخزن تخمگذاری و سینی جمع آوری فضولات هستند، همچنین بهتره از دان مخصوص مرغ تخمگذار استفاده کنید تا علاوه بر تأمین پروتئین و ویتامین های مورد نیاز مرغ، راندمان تخمگذاری هم افزایش پیدا کنه. در مورد سوال آخرتون هم باید عرض کنم فضای پرورش تاثیر زیادی در تخمگذاری پرنده داره. هر چقدر شرایط محیطی و دمایی مناسب تر باشه راندمان هم بالاتره.
      با احترام

  • امیر حسین 2 فروردین 1399 / 5:56 ق.ظ

    با سلام و احترام وتبریک سال نو بسیار آموزنده بود .درخواست مشاوره و خرید دادم . من الان دارم با بیماری سرطان پانکراس(لوزالمعده) دست و پنجه نرم میکنم .سه تا بچه کوچک دارم والانم نمیتونم کار اجرایی که قبلا میکردم انجام بدم .به همین دلیل به پرورش مرغ تخم گذار روی آوردم .امیدوارم که بتونم موفق بشم و
    از مخارج زندگیم بر بیام .به امید حق

    • مدیریت سایت 5 فروردین 1399 / 11:06 ق.ظ

      عرض سلام و ادب و آرزوی بهبودی کامل برای شما، خیلی خوشحالیم که این مقاله براتون مفید واقع شده و امیدواریم شاهد موفقیت های روز افزون شما باشیم. با احترام

  • قاسم 3 فروردین 1399 / 1:33 ق.ظ

    سلام مرسی از سایت خوبتنون
    از خوزستان به شما سلام عرض میکنم
    من از کودکی به پرورش مرغ علاقه داشتم خواستم بدونم برای گرفتن مجوزها و وام برای احداث یک مرغداری باید از کجا شروع کنم؟
    جهاد بسیج یا… راهنماییم کنید
    ممنون

    • مدیریت سایت 5 فروردین 1399 / 11:08 ق.ظ

      ضمن عرض سلام و احترام و آرزوی موفقیت برای شما، در مقیاس بالا بهتر است از جهاد کشاورزی اقدام نمایید و در مقیاس های پایین بدون مجوز و با حمایت سازمان های مردم نهاد همانند بسیج و کمیته امداد میتوانید فعالیت خود را آغاز نمایید. با احترام

  • مهدی 11 فروردین 1399 / 5:49 ب.ظ

    من میخواستم باهزارتامرغ شروع کنم خواستم بدونم سودهی چجوری وچقدهزینه میخواد

    • مدیریت سایت 18 فروردین 1399 / 2:19 ب.ظ

      سلام دوست عزیز، لطفا در این خصوص با کارشناسان فروش در ارتباط باشید :
      ۰۹۱۵۶۵۰۰۰۷۹
      ۰۹۱۵۶۵۰۰۰۷۳
      ۰۹۱۲۸۴۷۰۴۹۸

  • سیداحمدرضالنگری 17 فروردین 1399 / 2:45 ب.ظ

    با سلام .. من متوجه شدم استان مازندران مرغداری اشباع شده و مجوز صادر نمیکنند ، آیا میتوان بدون مجوز اقدام به سالن کوچک نمود و آیا غیر از جهادکشاورزی ارگان دیگری امکان ارائه مجوز هست یا خیر ؟؟سپاس از پاسخگویی شما

    • مدیریت سایت 18 فروردین 1399 / 2:27 ب.ظ

      سلام دوست عزیز، بله واحد های کوچیک و روستایی نیازی به مجوز ندارند. با احترام

    • محمدحسین 28 خرداد 1399 / 3:32 ب.ظ

      سلام من میتونم با۱۰۰تا مرغ شروع ب کار کنم جوونم اطلاعاتی هم ندارم ولی یع دیدی ک نسبت ب بازار کار زدم احساس کردم خعلی خوبع…

    • فرزاد 23 دی 1399 / 11:47 ب.ظ

      سلام خسته نباشید
      هر قفس فقط مخصوص یک مرغ هست؟
      هر مرغ روزانه چند تخم میزاره و اینکه میگن مرغداری ها با خاموش و روشن کردن لامپ در روز تخم هایی بیشتری تولید میکنند واقعیت داره؟
      ممنون از سایت خوبتون❤

      • مدیریت سایت 30 دی 1399 / 5:22 ب.ظ

        سلام وقت بخیر، هر طبقه از قفس ها مخصوص ۸ سر مرغ بومی یا ۱۰ سر مرغ سفید هستش، هر مرغ روزانه ۱ تخم تولید میکنه و با روش هایی میتوان تولید را بهینه تر کرد

  • Ehsan 28 اردیبهشت 1399 / 5:04 ق.ظ

    سلام
    قیمت هر مرغ یا جوجه تخم گذار چند است؟

  • زینب مرادی 21 خرداد 1399 / 7:48 ب.ظ

    سلام من یه جا حدود صد متر دارم میخوام مرغ تخم گذار بخرم چقدر قفسه میخواد وچند عدد مرغ هزینه هردو چقدر میشه

    • مدیریت سایت 26 خرداد 1399 / 1:30 ب.ظ

      سلام وقت بخیر، لطفا طول و عرض سالن رو بفرمایید تا براتون محاسبه کنم. با احترام

  • محمود محمدی 10 تیر 1399 / 1:44 ق.ظ

    باعرض سلام ومعذرت خواهی
    محمود محمدی هستم میخواستم کمکم کنید میخواهم با ۲۰۰عدد مرغ آماده به تخم شروع کنم به نظر شما تومان موفق میشوم در ضمن هر مرغ روزانه چند گرم دانه مرغی میخورد

    • مدیریت سایت 28 تیر 1399 / 3:52 ب.ظ

      سلام وقت بخیر، اگر اصولی شروع کنید قطعا موفق خواهید شد. روزانه ۱۱۰ گرم. با احترام

  • رامین 13 تیر 1399 / 4:29 ب.ظ

    سلام.درصورت امکان مراحل اخذ مجوز سالن مرغ تخم گذار رادر تهران و الزامات دریافت را بفرمایید.سپاس

    • مدیریت سایت 26 تیر 1399 / 9:13 ق.ظ

      سلام در مرحله اول باید به جهاد کشاورزی مراجعه و تشکیل پرونده بدید، با توجه به متفاوت بودن شرایط هر منطقه برای اطلاع دقیق بهتره از اداره جهاد منطقه خود استعلام بگیرید. با احترام

  • رامین 13 تیر 1399 / 5:08 ب.ظ

    سلام.برای هر مرغ مرندیتخمگذار روزی چند گرم باید دان داده شود ؟

    • مدیریت سایت 28 تیر 1399 / 3:45 ب.ظ

      سلام مرغ بالغ ۱۱۰ گرم

  • مهدی 25 تیر 1399 / 9:42 ب.ظ

    سلام
    بنده استخری حدودا ۳ متر در ۵ متر در حیاط خونه دارم که بلااستفاده است
    به نظرتون میشه در همین فضا از قفس برای پروش مرغ تخم گذار استفاده کنم

    • مدیریت سایت 28 تیر 1399 / 3:46 ب.ظ

      سلام اگر بتونید دمای مورد نیاز رو فراهم کنید بله میتونید و مشکلی نداره. با احترام

  • بابک جعفری 5 مرداد 1399 / 2:24 ق.ظ

    باسلام میخواستم بایک مجموعه مرغ تخمی ۱۰۰۰۰قطعه شروع کنم لطفا بفرمایید چگونه بدونم چقدر سرمایه لازم دارم( زمین و برق هم موجود دارم)

    • مدیریت سایت 6 مرداد 1399 / 4:43 ب.ظ

      سلام دوست عزیز، به جهت تغییرات روزانه قیمت ها لطفا با واحد فروش در ارتباط باشید. با احترام

  • بهرام 10 مرداد 1399 / 8:20 ب.ظ

    سلام وقت بخیر از مشهد مزاحمتون می شوم من میخوام پرورش مرغ تمی بزنم و هیچ تجربه ای ندارم و برای اینکه راه بیفتم میخوام با ۵۰۰ مرغ تخم گذار بگیرم فقط یه سوله ۱۰۰ متر طول و عرض ۱۵ متر دارم میشه را هنمایی کامل بکنید و بگین چی تجهیزاتی لازمه بگیرم و از کجا شروع کنم با تشکر

    • مدیریت سایت 12 مرداد 1399 / 1:42 ب.ظ

      سلام تجهیزاتی که لازم دارید قفس مرغ ، سیستم سرمایشی و گرمایشی، فن و تهیویه هوا هستش. با احترام

  • رامین 16 آبان 1399 / 8:37 ب.ظ

    با سلام
    من ۴۰۰۰تا مرغ لگهورن دارم ،
    خواستم بدونم چه نوع تغذیه و غذا خوبه خریداری کنم؟

    • مدیریت سایت 20 آبان 1399 / 2:44 ب.ظ

      سلام فقط دان مخصوص مرغ تخمگذار با برند های معتبر مثل دان پرآور، دان پارس و…

    • رضا 13 مرداد 1402 / 10:54 ب.ظ

      سلام
      خواهشا اگر میشه در همینجا جواب بندرو بدید امروز سیزدهم شهریور ماه ۱۴۰۲ هستش

      ۱ اگر مثلا ۱۵۰۰ تا مرغ داشته باشی که در روز ۱۱۰ گرم هر کدوم دانه بخورن میشه روزی ۱۶۵ کیلو که من تو سایت دان پارس رو دیدم زده کیلویی ۱۶۰۰۰ تومان که میشه روزانه ۲۶۵۰ هزار تومان پول دانه درسته ؟
      ۲ خب حالا تخم مرغ در بازار دانه ای ۳۴۰۰ تومانه که قطعا ما این قیمت نمیدیم مثلا میگیم دانه ۳۰۰۰ تومان حالا با راندمان ۸۰ درصد حساب کنیم میشه ۱۲۰۰ عدد تخم مرغ ضرب در ۳۰۰۰ تومان میشه ۳۶۰۰۰۰۰ که منحی فقط هزینه دانه کنیم میشه ماهی ۲۸ تومان بدون سایر هزینه ها و تازه ۸۰ درصد راندمان و یعنی بالاترین راندمان رو حساب کردم و بدون هزینه برق و ایاب ذهاب کارگری آیا درست حساب کردم ؟ لطفا همینجا بگید ارجاع ندید به کارشناسی ممنون میشم

      • مدیریت سایت 22 مرداد 1402 / 11:47 ق.ظ

        سلام دوست عزیز، این موارد تخصصی هست و باید سوالاتی از شما پرسیده شود تا پاسخ صحیح به شما داده شود. هرکس سر درد دارد دکتر نمیتواند یک دارو را برای همه تجویز کند باید ابتدا منشا مشخص شود. در این خصوص نیز باید با کارشناس در ارتباط باشید تا راهنمایی صحیح به شما داده شود

  • farzad 23 دی 1399 / 11:51 ب.ظ

    سلام خسته نباشید

    هر قفس مخصوص یک مرغ هست؟
    هر مرغ در روز چند تخم تولید میکنه؟

    • مدیریت سایت 30 دی 1399 / 5:20 ب.ظ

      سلام هر قفس مخصوص ۸ مرغ بومی یا ۱۰ مرغ سفید هستش، ۱ تخم

  • مهیار 26 فروردین 1400 / 4:28 ب.ظ

    سلام من میخوام مرغ ابریشمی بخرم از کجا باید بخرم

  • Farhad 9 آذر 1400 / 9:23 ب.ظ

    سلام وقتتون بخیر من میخواستم برای۱۰۰۰تا مرغ تخم گذار صنعتی داخل قفس سالن بسازم میتونین راهنماییم کنین که متراژ سالن چقدر باید باشه؟

    • طاعتی 15 آذر 1400 / 2:49 ب.ظ

      سلام بستگی به سن مرغتون و نوع پرورشتون داره لطفا توضیحات تکمیل تری رو ارائه کنید تا بتونیم دقیق تر راهنماییتون کنیم

      • Saeeidmansori 21 دی 1400 / 11:28 ب.ظ

        مرغ تخمگذار را از کجا تهیه کنیم

        • طاعتی 25 دی 1400 / 3:40 ب.ظ

          از سایت های معتبر و بازار پرنده فروش ها

  • محمد 10 آذر 1400 / 10:19 ب.ظ

    سلام خسته نباشید خدمت مدیریت سایت و ادمین.
    من یک سالن سیزده در چهار متر دارم میخواستم بدونم برا قفس گذاری چند عددقفس یا مرغ جا میگیره

    • طاعتی 14 آذر 1400 / 12:01 ب.ظ

      سلام از ۳ تا ۵ قفس با توجه به حجم مرغ ها می تونید استفاده کنید

  • محمد 10 آذر 1400 / 10:23 ب.ظ

    سلام خسته نباشید خدمت مدیریت سایت و ادمین.
    من یک سالن سیزده در چهار متر دارم میخواستم بدونم برا قفس گذاری چند عددقفس یا مرغ جا میگیره مثلا قفسات سه تبقه از هردوطرف مرغ جا میگیرن یا فقط یک ترف

    • طاعتی 14 آذر 1400 / 11:59 ق.ظ

      سلام میتونید از قفس مرغ سه طبقه استفاده کنید
      برای مشاهده قفس نرغ اینجا کلیک کنید

  • معین 25 آذر 1400 / 10:58 ب.ظ

    پرورش مرغ تخمگذار رو با چهل میلیون میشه انجام داد ؟
    لطفا بیشتر راهنمایین کنید که از کجا پرورش مرغ تخمگذار رو شروع کنم

    • طاعتی 27 آذر 1400 / 3:27 ب.ظ

      قطعا پرورش مرغ تخمگذار رو با چهل میلیون میشه انجام داد . برای اطلاعات بیشتر این مطلب رو دوباره مطالعه کنید

      • محمد 14 مهر 1401 / 2:15 ق.ظ

        سلام خسته نباشید
        سالن من عرض ۹ متر و طول ۱۰ متر و ارتفاع سقف ۵ متر داره . میخواستم بدونم ظرفیت چند تا مرغ داره و چند تا قفس نیاز داره

        • طاعتی 23 مهر 1401 / 12:26 ب.ظ

          سلام برای اطلاعات در این باره با پشتیبانی تماس بگیرین تا مسئولین فروش شما رو با طور کامل راهنمایی کنند

  • طوبی 1 دی 1400 / 9:57 ب.ظ

    پرورش مرغ تخمگذار چقدر سرمایه می‌خواد؟

    • طاعتی 3 دی 1400 / 3:56 ب.ظ

      از میلیون به بالا

  • Behzadamiri 1 دی 1400 / 10:03 ب.ظ

    مرسی از توضیحات کاملتون

    • طاعتی 3 دی 1400 / 3:54 ب.ظ

      نظر لطفتونه

      • فاطمه رحیمی 22 دی 1400 / 0:00 ق.ظ

        آیا می توان مرغ تخمگذار را در خانه پرورش دهیم

  • حامد 4 دی 1400 / 6:26 ب.ظ

    سلام.مطلبتون درباره پرورش مرغ تخمگذار خیلی خوب هستش.مرسی

  • بهزاد 19 دی 1400 / 2:15 ب.ظ

    ممکنه یه بودجه حدودی بگید؟!

    • طاعتی 19 دی 1400 / 3:25 ب.ظ

      ۱۰ تا ۲۰ میلیون تومان

  • فاطمه رحیمی 22 دی 1400 / 0:01 ق.ظ

    آیا می توان مرغ تخمگذار را در خانه نگه داشت

  • شیاوش خیرابی 1 اسفند 1400 / 2:14 ب.ظ

    پرورش مرغ تخمگذار عالیه انجامش بدین

    • طاعتی 21 اسفند 1400 / 3:31 ب.ظ

      خوشحالیم که به هدفتون رسیدین

  • سیمین 2 اسفند 1400 / 2:32 ب.ظ

    پرورش مرغ تخمگذار رئ خیلی خوب توضیح دادید ای کاش بیشتر از قفس و محاسنش می گفتین

  • målare 3 اسفند 1400 / 8:04 ق.ظ

    مرغ های من تخم نمیگذارن تا کی باید صبر کنم؟ کمکمون کن جان جدت

    • طاعتی 3 اسفند 1400 / 3:34 ب.ظ

      دوست من به عوامل مختلفی بستگی داره تخم نذاشتن
      به سالم بودن مرغ ها توجه کنید

  • Bernice 3 اسفند 1400 / 9:41 ق.ظ

    پرورش مرغ تخمگذار چقدر سرمایه لازم داره؟

    • طاعتی 3 اسفند 1400 / 3:31 ب.ظ

      به تعداد مرغ و حجم کسب و کارتون متغیر خواهد بود. اگر مکان مورد نظر برای پرورش مرغ تخمگذار رو دارید با ۲۰ میلیون راحت میتونید شروع کنید

  • thabet-kubet 3 اسفند 1400 / 12:25 ب.ظ

    پرورش مرغ تخمگذار سودداره؟ بنظرتون تخمگذار رو انتخاب کنم یا گوشتی رو؟

    • طاعتی 3 اسفند 1400 / 3:26 ب.ظ

      قطعا سود داره اما باید اطلاعاتتون رو در این زمینه بالا ببرید. اول باید نیاز جامعه رو ببینید در بسیاری از مناطق گوشت مرغ و در بسیار دیگر تخم مرغ میتونه فروش خوبی داشته باشه

  • دلکش داوودی 17 اسفند 1400 / 8:39 ق.ظ

    پرورش مرغ تخمگذار بی نظیره هر جوری شده این کسب و کار رو راه بندازین مثل نقل و نباتم تخم مرغ هاتون به فروش میره خیالتون راحت

  • دایام مشرفی 21 اسفند 1400 / 9:34 ق.ظ

    عالی

  • روانی ام روانی 21 اسفند 1400 / 12:03 ب.ظ

    مطلبتون خیلی گنگه خیلییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی

    • طاعتی 21 اسفند 1400 / 3:32 ب.ظ

      کجاشششششششششششششششششششششششششششششششششش؟

  • النا ابراهیمی 6 فروردین 1401 / 12:51 ب.ظ

    به معنای واقعی کامل و اصولی بود ممنونم

  • ساره بیانی 17 فروردین 1401 / 1:32 ب.ظ

    اطلاعاتتون درباره پرورش مرغ تخم گذار بی نطیره

    • طاعتی 17 فروردین 1401 / 3:06 ب.ظ

      لطف شماست

  • ریحانه پارسا 17 فروردین 1401 / 1:56 ب.ظ

    پرورش مرغ تخمگذار سودش بیشتره یا گوشتی؟

    • طاعتی 17 فروردین 1401 / 3:05 ب.ظ

      سلام
      بستگی داره به نوع بازار هر یک از موارد گفته شده
      با توجه به استقبال تخم مرغ سوددهی پرورش مرغ تخمگذار بیشتر خواهد بود

  • علی جعفری 26 فروردین 1401 / 5:43 ب.ظ

    سلام
    ببخشید من زمین دارم ولی سوله ندارم
    میشه خواهش کنم بفرمایید قیمت حدودی ساخت سوله ۵۰۰متری چقدر میشه؟
    تجهیزاتشم هزینشو بفرمایید ممنون میشم

    • طاعتی 28 فروردین 1401 / 3:39 ب.ظ

      باتوجه به تورم هایی که وجود داره نمیسه قیمت ثابت داد
      برای خرید تجهیزات میتونید با گروه پشتیبانی تماس بگیرید تا بهتون قیمت دقیق و به روز بدن

  • هادی مومن 28 فروردین 1401 / 2:32 ب.ظ

    کاملا اصولی پرورش مرغ تخمگذار رو توضیح دادید

    • طاعتی 28 فروردین 1401 / 4:04 ب.ظ

      خوشحالیم که دوست داشتید

  • لیلا سامان 2 اردیبهشت 1401 / 11:15 ق.ظ

    عالی بودید شمااااااااا

  • احمد 2 اردیبهشت 1401 / 2:02 ب.ظ

    پرورش مرغ تخمگذار رو به همه تون توصیه می کنم تخم مرغ خوب رو زمین نمیمونه

  • کارن 2 اردیبهشت 1401 / 2:46 ب.ظ

    پرورش مرغ تخمگذار همیشه سوددهی بالایی داشته حتما اگز سرمایه دارید شروع کنید

  • امید 17 اردیبهشت 1401 / 2:32 ب.ظ

    ممنونم بابت به اشتراک گذاشتن این مطالب مفید

  • مبینا 25 اردیبهشت 1401 / 2:53 ب.ظ

    یکی از کارهایی که میتونه زندگیتون رو متحول کنه پرورش مرغ تخمگذاره از دستش ندید

  • فلورا حسن پور 28 اردیبهشت 1401 / 2:30 ب.ظ

    تو این اوضاع که تخم مرغ گرونه پرورش بدید مثل من اگر توی ارزونی میزدید تو این کار الان تو گرونی سود خوبی نصیبتون میشد

    • طاعتی 28 اردیبهشت 1401 / 3:35 ب.ظ

      روزگارتون همیشه پر رونق

  • ناشناس 12 خرداد 1401 / 7:47 ق.ظ

    پرورش مرغ تخمگذار سوددهیش عالیه
    هر کی میگه نیست خودش بلد نبوده چیکار کنه

    • طاعتی 22 خرداد 1401 / 4:04 ب.ظ

      تجربه شما از پرورش چیه؟
      هم نظرید با ایشون؟

  • ابو ادریس 6 تیر 1401 / 5:55 ق.ظ

    با این قیمت تخم مرغ اگر بتونید درست پرورش بدید خوبه وگرنه نکنید که ورشکست میشید

  • محمد سرور 26 تیر 1401 / 11:48 ق.ظ

    برای اینکه بتونید بهترین بازخورد رو از پرورش مرغ تخم گذار بگیرید حتما به بازار توجه کنید چون بدون اون هیچ سودی نداره یا باتوجه به متقاضی سوددهیش بی نظیره

  • علی 19 آبان 1401 / 9:22 ب.ظ

    سلام برای شروع کاربا ۱۰۰۰عدد مرغ چقدر هزینه باید کرد

    • طاعتی 22 آبان 1401 / 3:28 ب.ظ

      بستگی به نوع پرورش و عوامل بسیار زیادی داره

    • عسل 26 اردیبهشت 1402 / 7:23 ب.ظ

      سلام وقتتون بخیر
      سود مرغ تخمگذار صنعتی بهتره یا بومی؟
      تخم مرغ کدوم مرغ بهتر فروش میره و سودبالاتری داره
      مرغ تخمگذار صنعتی و حتی اگه بخایم۱۰۰یا۲۰۰تا بیاریم هم باید مجوز بگیریم حتما؟

      • مدیریت سایت 20 خرداد 1402 / 6:49 ب.ظ

        سلام دوست عزیز، در مقیاس کم بومی و درمقیاس زیاد صنعتی

  • فرخ خان نیکوفال 19 آذر 1401 / 11:27 ق.ظ

    سلام اتاقی درحدود۶۰متر۱۰×۵/۵وارتفاع۲/۲۰سانت دارای دوعددپنجره بازشودارم میخوام ازروش قفسه مرغ تخمگذارپرورش بدم آیاجواب میده ملک مذکوردررستامیباشدممنون میشم راهنمای کنید.چه تعدادمرغ میتونم دراین فضاجابدم

    • مدیریت سایت 26 دی 1401 / 12:03 ب.ظ

      سلام بله مکان مناسبی دارید. جهت راهنمایی دقیق و رایگان لطفا با کارشناسان ما تماس بگیرید

  • علی 12 دی 1401 / 10:21 ب.ظ

    سلام من الان مرغداری تخمگذار بومی دارم دوسال حالا میخوام بجای مرغ بومی از مرغ سفید بریزم برای ۲۰۰۰ مرغ نیاز به مجوز دارم واگر مجوز نگیرم چه اتفاقی می‌افتد اگه یه توضیح بدید ممنون میشم
    با سپاس

    • مدیریت سایت 26 دی 1401 / 12:08 ب.ظ

      سلام در صورتی که شاکی خصوصی داشته باشید به شما زمان میدن که مجوز بگیرید. البته در مقدار کم و نه در حجم های بالا

  • یونس 22 اسفند 1401 / 12:15 ب.ظ

    سلام کار آفرین و مشاور هستم میتونید.
    صفر تا صد پرورش مرغ تخم گذار اصولی علمی یاد بگیرید.
    بالاترین نتیجه و بازدهی از کارتون داشته باشید

  • آریا 23 فروردین 1402 / 8:32 ب.ظ

    سلام دوست عزیز.
    من برای ۵۰ عدد مرغ صنعتی چه مساحتی نیاز دارم

    • مدیریت سایت 20 خرداد 1402 / 7:20 ب.ظ

      سلام دوست عزیز، لطفا جهت مشاوره رایگان با کارشناسان ما در ارتباط باشید

  • مجید 28 فروردین 1402 / 1:31 ق.ظ

    سلام خسته نباشین
    مطالب واقعا عالی بود… ممنون .
    سوالی داشتم!؟ سالنی که برای پرورش در نظر گرفتم درست وسط روستاست
    ایا میشه اونجاهم پرورش داد(با توجه به بیماری‌های طیوری و سر صدا بخصوص در چهارشنبه سوری ها )
    سالن هم یه طویله ۱۰*۱۲هستش که میتونم کامل سیمان کاری و ضدعفونیش کنم

    • مدیریت سایت 20 خرداد 1402 / 7:16 ب.ظ

      سلام دوست عزیز، جهت مشاوره رایگان لطفا با کارشناسان ما در ارتباط باشید

  • مجید 28 فروردین 1402 / 1:34 ق.ظ

    باسلام خسته نباشین
    مطالب واقعا عالی بود… ممنون .
    سوالی داشتم!؟ سالنی که برای پرورش در نظر گرفتم درست وسط روستاست
    ایا میشه پرورش داد(با توجه به بیماری‌های طیوری و سر صدا بخصوص در چهارشنبه سوری ها )
    سالن هم یه طویله ۱۰*۱۲هستش که میتونم کامل سیمان کاری و ضدعفونیش کنم

    • مدیریت سایت 20 خرداد 1402 / 7:03 ب.ظ

      سلام دوست عزیز، جهت مشاوره رایگان لطفا با کارشناسان ما در ارتباط باشید

  • Panah 22 اردیبهشت 1402 / 2:06 ب.ظ

    سلام وقتتون بخیر
    برای شروع کار با۲۰۰تا مرغ میشه شروع کرد چون تجربه ندارم میخام از کم شروع کنم
    اگه توی ی سالن بخایم مرغ هارو نگه داریم مشکلی پیش نمیاد؟یعنی نیاز به فضای باز ندارن؟
    بعضی از تخم مرغ ها روشون مارک دارن بهتر فروش میرن؟مثلا من با۲۰۰تامرغ نمیخام مارک بزنم فروش میرن؟

    • مدیریت سایت 20 خرداد 1402 / 6:51 ب.ظ

      سلام دوست عزیز، بله میتونید شروع کنید. جهت مشاوره رایگان با کارشناسان ما در ارتباط باشید

  • علی اصغر 21 خرداد 1402 / 4:15 ب.ظ

    سلام . وقت بخیر
    بنده تعداد (۲۵) مرغ بومی دارم حدود دوهفته است تخم نمیزارن آیا شما راهکار یا غذای مناسبی مدنظر دارید تا کمکی به بنده کند ؟

    • مدیریت سایت 22 مرداد 1402 / 12:04 ب.ظ

      سلام دوست عزیز، دان مخصوص مرغ تخمگذار بدید و بهشون و دمای مناسب رو براشون فراهم کنید

  • علیرضا ابراهیمی عشق بورغ 2 تیر 1402 / 7:03 ب.ظ

    سلام و عرض ادب
    میخواستم بدون برای شروع ۵۰۰ تا مرغ تخم گذار بخرم و ب صورت سنتی پرورش بدهم
    مرغ تخم گذار چ چیز هایی مصرف میکنه و روزانه چقدر مثلا اگر گندوم مصرف میکنه روزانه چند کیلو؟ ممنون میشم

    • مدیریت سایت 22 مرداد 1402 / 12:06 ب.ظ

      سلام دوست عزیز، پرورش سنتی کاملا اشتباه و زیان ده هست و مرغ ها نیز تلفات زیادی خواهند داشت. همچنین گندم غذای مناسبی نیست و باید دان مخصوص مرغ تخمگذار بدهید

  • محمد 15 مرداد 1402 / 1:24 ب.ظ

    سلام اگر سالن توی روستا باشه صدتا تا دیویستا مرغ بوی بدی ایجاد میکنه؟یعنی برای همسایه ها مزاحمت ایجاد میشه؟

    • مدیریت سایت 22 مرداد 1402 / 11:45 ق.ظ

      سلام دوست عزیز، اگر مرتب تمیز کنید خیر

  • اشکان 14 شهریور 1402 / 7:05 ق.ظ

    با سلام. وخسته نباشید.میخواستم بپرسم ۵۰۰عدد مرغ در ماه چند کیلو میخوره.وهزینه آب دومش چقدر میشه.باتشکر

    • مدیریت سایت 30 آذر 1402 / 1:18 ب.ظ

      سلام دوست عزیز، در این خصوص توصیه میکنم مقاله تخصصی سود پرورش مرغ رو مطالعه بفرمایید که هزینه ها تماما در آن محاسبه شده است.
      بررسی بفرمایید سوالی داشتید با کمال میل در خدمتتون هستیم

    • مدیریت سایت 30 آذر 1402 / 1:17 ب.ظ

      سلام دوست عزیز، حدودا روزانه ۱۰۰ گرم باید مدنظر داشته باشید.
      بررسی بفرمایید سوالی داشتید با کمال میل در خدمتتون هستیم

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *