روش های انبار کردن تخم نطفه دار

انبار کردن تخم نطفه دار

شرایطی که در اقتصاد کشور به وجود امده، باعث می شود تا بیشتر افراد به چند شغله بودن فکر کنند و در صدد این باشند تا در کنار شغلی اصلی خود، کسب و کاری دیگر را راه اندازی کنند. اما چه کسب و کاری را می تواند با سرمایه نه چندان زیاد آغاز کرد؟ کسب و کاری که سوددهی مناسبی به همراه داشته باشد. جوجه کشی از پرندگان یکی از بهترین کسب و کار هایی است که شما می توانید راه اندازی کنید. اما قبل از آغاز این کار باید اطلاعات لازم را کسب کنید. یکی از مهم ترین مسائل در جوجه کشی طیور، به قبل از آغاز شروع فرایند جوجه کشی، یعنی انبار کردن تخم های نطفه دار مربوط می شود.

اینکه انبار کردن تخم های نطفه دار طبق اصول خاصی انجام شود، در راندمان جوجه کشی بسیار تاثیر گذار است. بی توجهی به این مسئله می تواند باعث جلوگیری از رشد کسب و کار شما شود. در این مطلب از وب سایت پرآور صنعت قصد داریم تا در مورد روش های انبار کردن تخم نطفه دار با شما صحبت کنیم. با نا تا انتهای این مطلب همراه باشید تا این اطلاعات لازم را کسب کنید

4 روش انبار کردن تخم نطفه دار

همانطور که گفتیم برای انبار کردن تخم های نطفه دار باید یک سری از قواعد و اصول را رعایت کنید زیرا انبار کردن تخم های نطفه دار شرایط خاص خود را می طلبد که متاسفانه اکثر افراد به آن توجه نمی کنند و این بی توجهی باعث آسیب دیدن به کسب و کار شان خواهد شد. در ادامه توجه خود را جلب کنید تا 4 مورد از مهم ترین این روش ها که رعایت آن ها الزامی است را بشناسید.

روش انبار کردن تخم نطفه دار
روش انبار کردن تخم نطفه دار

بیشتر بخوانید: روش های منحصر به فرد برای تشخیص نطفه دار بودن تخم

در تعداد کم انبار کنید

یکی از ابتدایی ترین این روش ها که لازم است آن را بشناسید، انبار کردن تخم ها در تعداد پایین است. شما نباد برای انبار کردن، در یک فضای کوچک، تعداد تخم هایی بالایی را قرار دهید. فشرده قرار دادن تخم ها در تعداد بالا باعث می شود تا با آسیب دیدن به یک تخم، مابقی تخم های نطفه دار نیز آسیب ببینند.

شرایط انبار داری باید به گونه ای باشد که شما دغدغه پایین بودن کیفیت کار خود را نداشته باشید. شما باید این اطمینان را حاصل کنید که امور مختلف مانند: دما، سیستم های سرمایشی و گرمایشی، تجهیزات دما و سایر مسائل به خوبی به تمامی تخم های نطفه دار رسیده باشد. فشرده قرار دادن تخم ها و نگهداری از تعداد زیادی تخم در فضایی کوچک باعث جلوگیری از ایجاد شرایط مطلوب انبار کردن تخم های نطفه دار می شود.

توجه به دما و رطوبت

دو رکن دما و رطوبت از اساسی ترین نیاز ها و نکات بسیار مهمی هستند که شما باید در انبار کردن تخم نطفه دار به آنها توجه کنید. بی توجهی به این دو عامل می تواند باعث مختل شدن کسب و کارتان شود. اگر شما این دو عامل را به درستی در انبار کردن تخم نطفه دار تنظیم نکنید، راندمان کاری و بازدهی کارتان بسیار پایین خواهد آمد. بی توجهی بیش از حد به این مسئله می توان سبب از بین رفتن نطفه درون تخم شود.

اما سوال اینجاست که برای انبار کردن تخم های نطفه دار باید چه دمایی را در نظر بگیریم؟ یا میزان رطوبت باید چقدر باشد؟ پیشنهاد می کنیم برای این کار، دما را بین 15 تا 19 درجه و میان رطوبت را در فاصله 50 تا 60 درصد تنظیم کنید. این موارد ذکر شده شرایط استاندارد برای انبار کردن تخم های نطفه دار را فراهم می کنند.

چرخش تخم های نطفه دار

از دیگر مسائل مهم که در کیفیت و بازدهی کار شما موثر است، مسئله چرخش تخم ها می باشد. شما باید بازه زمانی را در نظر بگیرد و طبق آن تخم های نطفه دار را بچرخانید. رعایت نکردن این کار باعث می شود تا جنین به یه سمت دیواره تخم چسبیده و باعث مرگ آن شوند. اما شاید برایتان سوال باشد که چگونه این کار را انجام دهیم و دچار اشتباه نشویم. سعی کنید تمامی تخم ها را با دو علامت متفاوت مانند دایره و ضربدر علامت گذار کنید. پیشنهاد می می کنیم در فاصله زمانی 2 ساعت به ساعت این تخم های نطفه دار را بچرخانید. این کار زمان زیادی از شما نخواهد گرفت اما در مقابل اهمیت بالایی دارد که نباید از آن غافل شوید.

چرخش تخم های نطفه دار
چرخش تخم های نطفه دار

بیشتر بخوانید: انواع دستگاه جوجه کشی بلدرچین + [ ساده، اتوماتیک و خانگی ]

 پاکسازی تخم های نطفه دار

تمیز کار و پاک سازی تخم های نطفه دار یکی دیگر از مسائل بسیار مهم است که باید در جوجه کشی به آن توجه کرد. قبل از اینکه تخم های نطفه دار را وارد دستگاه جوجه کشی کنید باید در دوره انبار کردن تخم ها آن ها را مرتب پاک سازی کنید. برای پاکسازی کردن تخم ها نباید به هیچ وجه از مواد شوینده و آب استفاده کنید. پیشنهاد میکنیم برای تمیز کاری تخم های نطفه دار از مسواک کمک بگیرید. شما با کمک مسواک می توانید تمامی آلودگی های موجود بر روی تخم ها را پاکسازی کنید.

دیدگاه خود را با ما به اشتراک بگذارید

در این مطلب از وب سایت پرآور صنعت سعی کردیم تا یکی از مهمترین اطلاعات مورد نیاز برای راه اندازی کسب و کار جوجه کشی را به شما معرفی کنیم. شما با  مورد از روش های انبار کردن تخم نطفه دار آشنا شدید. نباید فراموش کنید که رعایت هر کدام از این 4 اصل بسیار مهم و تاثیر گذار است. بی توجهی به هر یک باعث می شود تا در فرایند جوجه کشی با مشکل مواجه شوید.

 

طاعتی
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *