آموزش جوجه کشی قرقاول

اموزش جوجه کشی قرقاول

آیا تاکنون به راه اندازی پرورش قرقاول فکر کرده اید؟ قرقاول پرنده ای زیبا است که گوشت بسیار خوش طعمی دارد. گوشت این پرنده در برخی از کشورها به عنوان یک ماده غذایی برای بهبود بیماری های روحی تجویز می شود. امروزه و در این ایام راه اندازی یک کسب و کار میتواند بهترین کار برای کسب درآمد باشد. پرورش قرقاول نیز یکی از راه هایی است که شما می توانید از آن سود خوبی کسب کنید. پرورش این پرنده به شرطی سودآور است که آموزش جوجه کشی قرقاول و شرایط نگهداری از آن را به بهترین شکل فرا بگیرید.

اما پرورش قرقاول بخش های مختلفی دارد. یکی از ساده ترین راه های برای کسب درآمد، جوجه کشی قرقاول است. شما می توانید با جوجه کشی قرقاول سود مناسبی را به دست آورید. اما همانطور که میدانید قبل از شروع هر کاری باید اطلاعات لازم در مورد آن کار را به دست آورید. در این مطلب از وب سایت پرآور صنعت قصد داریم تا در مورد آموزش جوجه کشی قرقاول با شما صحبت کنیم. با مطالعه این مطلب می تواند آموزش های لازم برای جوجه کشی قرقاول را بیاموزید. با ما همراه باشید. مطالعه این مطلب به 6 دقیقه زمان نیاز دارد.

کسب درآمد با جوجه کشی قرقاول

ابتدا قصد داریم به شما بگوییم که چگونه می توان از طریق جوجه کشی قرقاول کسب درآمد کرد. قبل از اینکه راه های کسب درآمد به وسیله جوجه کشی قرقاول را برای شما بیان کنیم باید بگوییم که برای شروع هر کاری باید علاقه و شوق لازم برای آن کار را داشته باشید. کار توام با اشتیاق است که شما را در مسیر موفقیت می گذارد. اما حال با ما باشید تا 2 راه کسب درآمد از طریق جوجه کشی قرقاول را برایتان بیان کنیم.

کسب در آمد با جوجه کشی قرقاول
کسب در آمد با جوجه کشی قرقاول

بیشتر بخوانید: مزایای گوشت قرقاول برای بدن + خواص کلی آن

روش اول خرید تخم نطفه دار

در روش اول یعنی جوجه کشی قرقاول با استفاده از تخم نطفه دار می تواند به روش طبیعی یا مصنوعی اقدام کنید. اما قبل از انتخاب یکی از این شیوه ها باید، تخم های نطفه دار لازم را تهیه کنید. پیشنهاد می کنیم در ابتدا و برای شروع کار 450 تخم نطفه دار تهیه کنید. پس از خریداری این تخم ها، نوبت به انتخاب شیوه جوجه کشی قرقاول است. همانطور که گفتیم این کار را می توانید با استفاده از تخم نطفه دار به دو صورت طبیعی و مصنوعی انجام دهید.

در انجام جوجه کشی قرقاول به صورت طبیعی، شما تنها به قرقاول های مادر نیاز خواهید داشت. البته فراموش نکنید که شرایط لازم برای جوجه کشی مانند دمای هوا، رطوبت و سایر موارد نیز باید فراهم باشد. اما در جوجه کشی قرقاول به صورت مصنوعی، شما باید دستگاه جوجه کشی حرفه ای را تهیه کنید.

جوجه کشی قرقاول
جوجه کشی قرقاول

بیشتر بخوانید: معرفی واکسن های مورد نیاز قرقاول

روش دوم خرید قرقاول مولد

شما با استفاده از خرید قرقاول مولد نیز می توانید با جوجه کشی به در آمد خوبی برسید. اما آموزش جوجه کشی قرقاول در این روش چگونه است؟ شما باید با انتخاب این روش بدانید که باید چند قرقاول نر و چند قرقاول ماده را خریداری کنید. پیشنهاد می کنیم که برای هر 7 قرقاول ماده، 1 قرقاول نر تهیه کنید. اما نکته دیگری که باید در این روش به آن توجه کنید، سن قرقاول های خریداری شده است.

بازه های سنی مختلف می توانند در جوجه کشی قرقاول ها تاثیر گذار باشند. بهترین سن برای انتخاب قرقاول ها برای جوجه کشی از 12 تا 18 هفتگی این پرندگان است.

خرید قرقاول مولد
خرید قرقاول مولد

بیشتر بخوانید: با پرورش قرقاول در منزل میلیاردر شوید

چند نکته برای آموزش جوجه کشی قرقاول

حال که با راه های کسب درآمد از طریق جوجه کشی قرقاول آشنا شدید باید آموزش لازم برای این کار را نیز ببینید. در این قسمت قصد داریم چند نکته از آموزش جوجه کشی قرقاول را برای شما بیان کنیم. نکاتی که جزو اصلی ترین موارد در جوجه کشی قرقاول هستند.

شما باید مقدار دما، رطوبت، مقدار زمان نگهداری و دیگر عواملی که در جوجه کشی قرقاول موثر اند را بدانید. دمای لازم برای جوجه کشی قرقاول 14 تا 17 درجه است البته این مقدار دما با گذشت زمان کاهش می یابد. زمان نگهداری از تخم ها نیز 1 هفته است. البته باید بدانید که دوره جوجه کشی قرقاول 3 الی 4 هفته می باشد. سعی کنید میزان رطوبت را برای جوجه کشی این پرندگان 72 تا 75 درصد نگه دارید. اما یک نکته اساسی که باید در ذهن خود داشته باشید، چرخاندن تخم ها است. این عمل کوچک تاثیر زیادی در انجام درست جوجه کشی دارد که نادیده گرفتن آن باعث آسیب و یا حتی خفه شدن جنین می شود. شما باید تخم های نطفه دار را حداقل روزی 1 تا 2 بچرخانید.

جوجه کشی قرقاول با دستگاه جوجه کشی

اگر برای آغاز این کار قصد دارید تا جوجه کشی با دستگاه را انجام دهید باید آموزش جوجه کشی قرقاول با دستگاه را ببینید. با میزان دما و رطوبت لازم برای جوجه کشی قرقاول ها آشنا شدید. حال می خواهیم دوره هچر را برای شما معرفی کنیم. دوره هچر چیست؟ هچر دوره ای است که تخم ها  در درون سبد هچر قرار می گیرند تا جوجه ها بتوانند آسان تر سر از تخم بیرون بیاورند. در این دوران میزان دما باید 36 تا 36/2 و میزان رطوبت نیز باید 75 تا 85 درصد باشد.

اما مهمترین امر در جوجه کشی قرقاول با دستگاه جوجه کشی مربوط به دوران ستر است. دوران ستر مدت زمانی است که تخم ها در درون دستگاه جوجه کشی هستند. در واقع مهمترین آموزش جوجه کشی قرقاول مربوط به دوران ستر است. در دوران ستر که تخم ها درون دستگاه هستند سعی کنید دما را 35/3 تا 35/6  درجه سانتی گراد تنظیم کنید. میزان رطوبت را نیز سعی کنید 62 تا 65 درصد نگه دارید. بی توجهی به این مقدار می تواند باعث از بین رفتن جوجه ها شود. توصیه می کنیم برای بازخورد بیشتر از قفس قرقاول استفاده نمایید.

جوجه کشی قرقاول با دستگاه جوجه کشی
جوجه کشی قرقاول با دستگاه جوجه کشی

بیشتر بخوانید: بیماری های رایج در قرقاول ها

شما برای ما از جوجه کشی قرقاول نویسید

در این مطلب از وب سایت پرآور صنعت سعی کردیم شما را با یکی از بهترین راه ها برای آغاز یک کسب و کار به شما معرفی کنیم. همانطور که مشاهده کردید، جوجه کشی قرقاول چندان دشوار نیست. با مطالعه این مطلب می توانید آموزش جوجه کشی قرقاول را در کمترین زمان ببینید. شما می توانید در انتهای این مطلب و در بخش نظرات، تجربیات خود را با ما در مورد جوجه کشی قرقاول به اشتراک بگذارید. همچنین اگر سوالی در ذهنتان می باشد، می توانید پاسخش را از ما بخواهید.

سوالات متداول

بهترین سن برای انتخاب قرقاول ها برای جوجه کشی چه سنی است؟

12 تا 18 هفتگی

دمای لازم برای جوجه کشی قرقاول چند درجه است؟

14 تا 17 درجه

میزان رطوبت برای جوجه کشی قرقاول چند درجه است؟

75 تا 85 درصد

طاعتی
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *