پرورش قرقاول در منزل + [ آموزش کامل به همراه نکات طلایی ]

پرورش قرقاول در منزل

پرورش قرقاول در منزل می‌تواند زمینه ‌ساز سودآوری فراوانی برای شما باشد. شاید برای شما جای تعجب داشته باشد که چگونه می توان پرورش قرقاول را در منزل انجام داد! قرقاول جز پرندگان بزرگ جثه به شمار می رود و برای پرورش نیاز به مقدمات خاصی خواهد داشت. پرورش قرقاول در فضاهای صنعتی به طور قطع آسان تر از فضای خانه خواهد بود.  اینطور نیست که شما چند قراول را تهیه کنید و آنها را در منزل نگهداری نمایید تا به سودآوری کلان دست پیدا کنید. پرورش قرقاول در خانه نیازمند تکنیک های خاص و قواعد خودش خواهد بود، چنانچه بی گدار به آب بزنید و اطلاعات کافی در این باره نداشته باشید به طور قطع با شکست سنگینی همراه خواهید بود. برای این که بتوانید کسب و کار موفقی داشته باشید باید اطلاعات کافی را در این باره به دست آورید. ما در این مطلب از سایت پرآور صنعت به کمک شما آمده ایم تا بتوانید به بهترین شکل پرورش قرقاول در خانه را آغاز و با قدرت به آن ادامه دهید تا به سودآوری کلان برسید.

چنانچه دوست دارید پرورش قرقاول را در منزل انجام دهید توصیه می کنیم تا انتهای این مطلب با پرآور صنعت همراه باشید. پرآور صنعت در این مطلب شما را با صفر تا صد پرورش قرقاول در منزل آشنا خواهد کرد. با استفاده از این مطلب شما میتوانید در منزل خود به پرورش قرقاول بپردازید و به سود های بسیار زیاد دست پیدا کنید.  مطالعه این مطلب به ۱۰ دقیقه زمان نیاز دارید. توجه داشته باشید ۱۰ دقیقه زمان برای مطالعه مطلبی که می‌تواند شما را به سوددهی در این زمینه برساند وقت زیادی نیست. بنابراین توصیه می کنیم تا انتهای مطلب تمامی موارد را به خوبی و با دقت مطالعه کنید تا در ادامه کار دچار مشکل نشوید  و به کسب و کار خود به بهترین شکل بپردازد.

انواع قرقاول برای پرورش در منزل

هر حیوانی با توجه به محل زندگی خود و شرایط محیطی که دارد به یک شکل خاصی زندگی می کند. قرقاول ها نیز با توجه به شرایط محیطی به انواع گوناگونی تقسیم می شوند. اما از انواع نژاد های قرقاول که در ایران وجود دارد می توان به نژاد های: سیلو، لیدی آمهرست، خوراکی و لیمویی اشاره کرد. برای پرورش قرقاول در منزل می توانید از این گونه های قرقاول که مربوط به کشور خودمان است استفاده کنید.

اما نژاد های قرقاول به همین چند مورد محدود نمی باشد.  قرقاول هایی اعم از بلژیکی، فرانسوی، سیامی، کالیج و پاکستانی نیز از دیگر نژاد هایی هستند که در سراسر جهان می توانید آنها را مشاهده کنید. اما برای پرورش اینگونه ها در ایران کار سختی را در پیش دارید و بهتر است از همان نژاد های ایرانی برای پرورش استفاده کنید. در هنگام پرورش قرقاول به نژاد آن توجه ویژه ای داشته باشید.

مهمترین نکته قبل از پرورش قرقاول در منزل

برای پرورش قرقاول در منزل باید نکات بسیار زیادی را مورد توجه قرار دهید. مکان مناسب آب و دان سالم، فراهم آوردن شرایط محیطی خوب، داشتن تجربه و پشتکار از جمله مواردی است که قبل از پرورش قرقاول در منزل باید آنها را داشته باشید. به موارد گفته شده رعایت اصول بهداشتی، به روز کردن اطلاعات و علاقه را اضافه نمایید.

یکی از مهمترین موارد داشتن علاقه به پرورش قرقاول در منزل است. چنانچه علاقه ای به این کار ندارید توصیه می‌کنیم هرگز وارد این صنعت نشوید. نداشتن علاقه می تواند سختی ها را برای شما بزرگ جلوه داده و باعث دست کشیدن شما از این کار در نیمه‌های راه شود. اگر بخواهیم مهمترین نکته قبل از پرورش قرقاول در منزل را دسته بندی کنیم می ‌توانیم به ترتیب از داشتن علاقه داشتن، اطلاعات فراهم آوردن امکانات و تجهیزات لازم و رعایت اصول بهداشتی نام ببریم.

پرورش قرقاول در منزل
پرورش قرقاول در منزل

 بیشتر بخوانید: آموزش پرورش مرغ در منزل

مکان مناسب برای پرورش قرقاول در خانه چه ویژگی هایی باید داشته باشد؟

به طور قطع مکان که در آن پرورش قرقاول را آغاز می‌کنید باید دارای استانداردهای لازم جهت زندگی ایده آل این پرنده باشد. مکان مناسب برای نگهداری قرقاول باید دارای آب استاندارد، گاز شهری و برق باشد. توجه داشته باشید آب، برق و گاز جزء سه مورد بسیار مهم و حیاتی در مکان نگهداری قرقاول به شمار می روند. این مورد می تواند میزان بازدهی و تلفات شما را کم و یا زیاد کند.

تقسیم بندی مکان مناسب مورد نظر برای پرورش قرقاول در منزل

مکان مناسب مورد نظر برای پرورش قرقاول در منزل باید از دوبخش روباز و سربسته تشکیل شود. با توجه به تغییرات آب و هوایی شما می توانید قرقاول ها را در یکی از این دو فضا نگهداری کنید. داشتن این دو فضا می تواند به سلامتی و طراوت پرورش کمک بسیار زیادی بکند. توجه داشته باشید قرقاول جز پرندگان پر جنب و جوش به شمار می ‌رود. اگر جای تحرک در محل نگهداری آنها وجود نداشته باشند تاثیر منفی بر رشد آنها خواهد گذاشت. توصیه ما به شما استفاده از فضای سربسته در روزهای سرد سال و از فضای روباز در روزهای گرم خواهد بود. قرقاول ها می توانند بعد از مدتی پرواز کنند هنگام تهیه فضای روباز به این نکته توجه فراوانی داشته باشید.

انواع قرقاول
انواع قرقاول

بیشتر بخوانید: پرورش بلدرچین در خانه از ۰ تا ۱۰۰ + [ رایگان و کاربردی ]

تجهیزات مورد نیاز برای پرورش قرقاول در منزل

چیزی که می تواند مکمل مکان مناسب برای پرورش قرقاول در منزل باشد، تجهیزات استاندارد است. شما هر وقت بتوانید شرایطی را فراهم کنید که قرقاول در آن احساس راحتی بیشتری کند به سودآوری بیشتر و کیفیت محصولات بالاتری دست پیدا خواهید کرد. تجهیزات یکی از راهکارهای اساسی پرورش قرقاول در خانه به شمار می رود که باید آن را به صورت جدی نگاه کنید. توجه داشته باشید پرورش این پرنده روز به روز با استانداردهای روز دنیا خود را از جیب کرده است. نمیتوانید از پوشال و قفس های چوبی برای بازدهی مناسب استفاده کنید.

توصیه ما به شما برای تهیه تجهیزات و روش انتخابی برای پرورش قرقاول برگزیدن قفس قرقاول است. قفس قرقاول تمام نگرانی های شما برای مدیریت و صرفه جویی در هزینه را برطرف می کند. با استفاده از قفس شما می توانید راحت تر کسب و کار خود را مدیریت کنید و بازدهی بالاتری داشته باشید. نیاز نبودن به پوشال و تعویض آن، کنترل بیماری، دور ریز آب و دان و دوری از استرس از جمله مزایای استفاده از قفس در پرورش قرقاول در خانه به شمار می رود.

سایر تجهیزات مورد نیاز برای پرورش قرقاول در منزل

از سایر تجهیزات مورد نیاز برای پرورش قرقاول در منزل می توان به تهویه هوا، سیستم گرمایش و سرمایشی، دانخوری و آبخوری اشاره کرد. توجه داشته باشید با تهیه قفس قرقاول از پرآور صنعت نیاز به دانخوری و آبخوری نخواهید داشت، زیرا این قفس ها مجهز به دانخوری و آبخوری هستند.

تهویه هوا برای خروج بوی نامطبوع از محیط پرورش، سیستم گرمایشی برای خنک کردن فضا و متعادل کردن دما و رطوبت در فصل زمستان، سیستم سرمایشی برای به تعادل رساندن دما و رطوبت در فصل تابستان به کار می رود. برای این که بتوانید بازخورد بهتری از فضا بگیرید دماسنج و رطوبت سنج را به تجهیزات اضافه نمایید.

غذای قرقاول در منزل

تغذیه از بسیار عوامل موثر برای پرورش قرقاول در منزل است. برای اینکه در پرورش قرقاول موفق باشید باید این بخش را جدی بگیرید. قرقاول ها می توانند از انواع میوه و سبزیجات و دان ها تغذیه کنند. غذای مصرفی قرقاول بار اقتصادی زیادی برای شما ندارد به طوری که قرقاول ها نسبت به مرغ ها 5 برابر هزینه غذایی کمتری دارند. خوراک این پرندگان باید پروتئین و انرژی کافی را داشته باشد در غیر این صورت می تواند رشد پرنده را کوتاه کند. توجه کنید که تا سن قرقاول ها به 4 ماه نرسیده نمی توانید آنها را شکار کنید. جو، سویا، گندم، کنجاله و پودر صدف از جمله مواردی هستند که می توانید آنها را در غذای قرقاول در منزل بگنجانید.

قرقاول
قرقاول

بیشتر بخوانید: غذای بلدرچین در منزل

نکات بهداشتی هنگام پرورش قرقاول در منزل

حال می خواهیم درباره یکی از مهم ترین بخش های پرورش قرقاول در منزل صحبت کنیم. نکات بهداشتی از اصلی ترین مواردی است که می تواند در سود و زیان پرورش شما نقش داشته باشد.

  1. برای اینکه از ضرر های احتمالی و گرفتاری قرقاول ها به انواع بیماری ها جلوگیری کنید باید این بخش را جدی بگیرید. هفته ای دوبار قفس های نگهداری، آبخوری و دانخوری این پرندگان را تمیز کنید.
  2. سعی کنید ماهی یکبار به قرقاول ها واکسن بزنید تا از ابتلا به بیماری های مختلف جلوگیری شود. همچنین به هنگام بیماری یکی از قرقاول ها فورا آن را از سایرین جدا کرده و در محلی به تنهایی قرنطینه کنید و مطمئن شوید بیماری اش به طور کامل برطرف شده سپس به گله بازگردانید. به هنگام فوت نیز، سعی کنید قرقاول از دست رفته را دور از بقیه حیوانات در عمق زیاد از خاک دفن کنید تا بیماری اش بین بقیه پرندگان گستره نشود.

تهیه قرقاول برای پرورش قرقاول در منزل

بعد از اینکه امکانات و شرایط مورد نیاز برای پرورش قرقاول در منزل را تهیه کردید، نوبت به تهیه نوع قرقاول برای شروع کسب و کار است.  شما باید با توجه به علاقه مندی خود یکی از سه روش تهیه قرقاول بالغ و مولد، تهیه جوجه قرقاول و خرید تخم نطفه دار را انتخاب نمایید. در ادامه هر کدام از روش های گفته شده را به صورت کامل مورد بررسی قرار خواهیم داد.

خرید قرقاول مولد یا بالغ

خرید قرقاول مولد نزدیکترین قدم برای رسیدن به سودآوری در پرورش قرقاول در منزل به شمار می رود. شما می توانید با توجه به مکان ،سرمایه و فضا قرقاول های مولد ماده و نر را انتخاب کنید. با استفاده از این روش شما می توانید با جفتگیری و تخم گذاری پرنده قرقاول به سودآوری برسید. با استفاده از قرقاول مولد و بالغ می توانید به پرورش قرقاول گوشتی در منزل نیز دست بزنید و با استفاده از آن به سود آوری بنویسید.

تهیه جوجه قرقاول برای پرورش قرقاول در خانه

گزینه بعدی که می‌توانید برای پرورش قرقاول در خانه انتخاب کنید تهیه جوجه است. با استفاده از جوجه و رشد دادن آنها می توانید به سود برسید. خرید جوجه یک قدم شما را به سودآوری سریعتر دورتر می کند، اما این گزینه از هزینه های کمتری برخوردار خواهد بود. به طور کلی تهیه جوجه قرقاول سودآوری بیشتری را نسبت به خرید قرقاول بالغ برای شما به همراه خواهد داشت. در هنگام خرید جوجه قرقاول به نسبت یک نر و هشت ماده را رعایت کنیم.

تهیه تخم نطفه دار

روش دیگری که در پرورش قرقاول در منزل می توانید آن را انتخاب کنید تهیه تخم نطفه دار است. توجه داشته باشید در کنار تخم نطفه دار باید از دستگاه های جوجه کشی متناسب با آن نیز استفاده کنید. تهیه تخم نطفه دار از سودآوری بیشتری نسبت به خرید قرقاول بالغ و تهیه جوجه خواهد داشت، اما زمان بیشتری را برای رسیدن به سود از شما خواهد گرفت.

جوجه کشی قرقاول
جوجه کشی قرقاول

بیشتر بخوانید: سود پرورش قرقاول ماهانه چقدر است؟ + [ روش های افزایش سود ]

زمان مناسب برای خرید قرقاول جهت پرورش آن در منزل

بهار و تابستان بهترین زمان برای خرید قرقاول جهت پرورش آن در خانه است. این زمان مناسب برای کسانی است که دوست دارند از تخم قرقاول استفاده کنند.

نگهداری قرقاول در منزل

برای نگهداری قرقاول در منزل نیازمند دما و رطوبت خاصی هستید. توصیه ما این است که  دما و رطوبت مورد نظر را با متخصص در این زمینه هماهنگ کنید.  دما و رطوبت با توجه به میزان قرقاول ها، اندازه فضا و نوع تجهیزات متفاوت خواهد بود.

شما برای ما از پرورش قرقاول در خانه بنویسید

در این مطلب از سایت پرآور صنعت سعی کردیم شما را با پرورش قرقاول در منزل آشنا کنیم. میزان اطلاعاتی که ما در اختیار شما قرار دادیم ۱۰۰ درصدی بوده و با استفاده از آن می توانید به راحتی هرچه تمام تر کسب و کار خود را آغاز کنید. چنانچه جای گزینه ای را در متن خالی می بینید آن را از طریق قسمت نظرات با ما در میان بگذارید. همچنین از طریق قسمت نظرات می‌توانید سوالات خود در زمینه پرورش قرقاول در منزل را با ما به اشتراک بگذارید. متخصصین سایت پرآور صنعت در اسرع وقت به سوالات شما پاسخ خواهند داد.

سوالات متداول

مکان مناسب مورد نظر برای پرورش قرقاول در منزل به چند دسته تقسیم می شود؟

دو بخش روباز و سربسته

تجهیزات مورد نیاز برای پرورش قرقاول در منزل چیست؟

قفس، وسایل گرمایشی و سرمایشی، تهویه، دان خوری و آب خوری، دماسنج و رطوبت سنج و غیره

تهیه قرقاول برای پرورش قرقاول در منزل به چند روش انجام می شود؟

سه روش تهیه قرقاول بالغ و مولد تهیه جوجه قرقاول خرید تخم نطفه دار

طاعتی
دیدگاه کاربران
۲ دیدگاه
  • ماکان 30 آذر 1400 / 7:26 ب.ظ

    پرورش قرقاول در منزل مگه میشه همچین چیزی ؟؟؟؟؟؟

    • طاعتی 3 دی 1400 / 3:59 ب.ظ

      بله میشه با مطالعه مطلب می تونید با تمامی شرایط پرورش قرقاول در منزل آشنا بشید

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *