شناخت مرغ شاخدار از ۰ تا ۱۰۰ + [ پرورش مرغ شاخدار ]

تفاوت های مرغ شاخدار نر و ماده

شناخت و پرورش مرغ شاخدار برای کسانی که دوست دارند از این طریق به درآمد زایی برسند امری ضروری است. زمانی شما می‌توانید به سودآوری کلان در این زمینه دست پیدا کنید که ابتدا بتوانید اطلاعات لازم در این زمینه را به بهترین شکل به دست آورید و با توجه به اطلاعات به دست آمده، کسب و کار خود را آغاز نمایید. ما در این مطلب از سایت پرآور صنعت به کمک شما آمده ایم تا بتوانید علاوه بر شناخت مرغ شاخدار این پرنده را به بهترین شکل پرورش دهید و با استفاده از تولید های انبوه سودآوری کلانی را نصیب خود نمایید. چنانچه شما جزو کسانی هستید که دوست دارید در این زمینه فعالیت کنید توصیه می‌کنیم تا انتهای مطلب با سایت پرآور صنعت همراه باشید. مطالعه این مطلب به ۸ دقیقه زمان نیاز دارد.

مرغ شاخ دار

مرغ شاخ دار یکی دیگر از جانورانی است که انسان ها از دیرباز به پرورش آن روی آورده اند. یونانیان اولین کسانی بودند که با بردن این پرنده از قاره آفریقا به کشور خود کار پرورش این پرنده را آغاز کردند. از آنجایی که این پرنده گوشت خوش طعم و مقوی دارد بسیاری از کشور های دیگر مانند فرانسه به پرورش این پرنده علاقه مند شدند. این مسئله تا جایی ادامه پیدا کرد که امروزه کشور فرانسه به عنوان بزرگترین کشور در پرورش مرغ شاخدار در سراسر جهان شناخته می شود.

مرغ شاخدار که به مرغ گینه معروف است جزء پرندگانی است که علاوه بر داشتن گوشت لذیذ و خوش طعم، ظاهر زیبا و چشم نوازی دارد. همین امر باعث شده در اکثر کشور ها به عنوان یک حیوان اهلی و خانگی از این پرنده نگهداری شود. اکثر کشور های خارجی با اصلاح نژادی و به صورت صنعتی به پرورش مرغ گینه روی آورده اند. در کشور ما ایران نیز در مناطق جنوبی و مرکزی کشور می توانید پرورش مرغ شاخدار را ملاحظه کنید زیرا سازگاری این پرنده با محیط های گرم و خشک بیشتر است.

این پرندگان از باهم بودن و حضور در جمعیت لذت می برند. آن ها هنگامی که احساس خطر کنند شروع به جیغ زدن می کنند. از لحاظ آناتومی بدن و شکل ظاهری نیز این پرنده شباهت زیادی به قرقاول ها دارند. اما از لحاظ سایز و اندازه بدنی مانند بوقلمون ها هستند. معمولا یک مرغ گینه 40 تا 70 سانتی متر طول و از 700 گرم تا 5 کیلوگرم وزن دارد.

پرورش مرغ شاخدار را از کجا شروع کنم؟

سوال بسیاری از شروع کنندگان این کسب و کار این است که پرورش مرغ شاخدار را از کجا شروع کنیم؟ برای اینکه بتوانید این کسب و کار را آغاز کنید، لازم است تخم نطفه دار و دستگاه جوجه کشی را تهیه کنید. با استفاده از این دو محصول می توانید کار خود را آغاز نمایید. بعد از ۲۸ روز جوجه های شما آماده پرورش هستند و سر از تخم در می آورند. برای این که بتوانید  بهترین شکل پرورش را پیگیری کنید توصیه می‌کنیم برای تلفات کمتر از مادر مصنوعی استفاده کنید. دان و آب شکر از دیگر عواملی است که می‌تواند در ابتدای کار به سرعت و رشد جوجه های شما کمک کند.

در هفته‌های ابتدایی نیازی به فضا جهت رشد مرغ گینه نخواهید داشت. اما بعد از سه هفته نیازمند فضا برای رشد آن خواهید بود. شما می توانید در فضای ۵۰ متری ۲۵۰ عدد را پرورش دهید.  بعد از رشد نسبی جوجه ها آنها را باید به سالن دیگری انتقال دهید توجه داشته باشید پرورش جوجه ها و مرغ ها در کنار یکدیگر میسر نمی باشد. می توانید بعد از ۳ ماهگی جوجه ها آنها را به عنوان مرغ گوشتی به بازار عرضه کنید.

آیا پرورش مرغ شاخدار جنبه اقتصادی دارد؟

کسانی که پرورش مرغ شاخدار را انجام می‌دهند به خوبی می‌دانند پرورش و رشد این پرنده می تواند درآمد آنها را زیر و رو کند. تحول در منابع مالی یکی از مهمترین مزایای پرورش مرغ گینه به شمار می رود. این نژاد از مرغ برخلاف سایر پرندگان از غذاهای خاصی تغذیه نمی کند و برنامه غذایی منحصر به فردی ندارد. رشد سریع زودبازده بودن از دیگر جنبه هایی است که می تواند هر فردی را ترغیب به پرورش مرغ شاخدار کند.

مرغ شاخدار بعد از ۶ تا ۷ ماه به بلوغ کامل رسیده و شما می‌توانید برای تولید تخم مرغ اقدام نمایید. با ترفندهای خاصی می توانید افزایش تخمگذاری مرغ شاخدار را به همراه داشته باشید. یکی از این ترفندها تغییر میزان نور و دمای محیط است. اگر صبر کافی برای رسیدن به سود بعد از 6 ماه را ندارید بهترین راه این است که بعد از سه ماه مرغ شاخدار را به عنوان مرغ گوشتی به بازار عرضه نمایید. گوشت این مرغ بسیار خوش طعم بوده و خواص آن با گوشت قرقاول برابری میکند.

از دیگر خصوصیات مرغ شاخدار می‌تواند تاییدی بر اقتصادی بودن آن داشته باشد این است که تلفات کمی دارد. این مزیت می‌تواند باعث اطمینان شما از سود دهی در پرورش مرغ شاخدار شود.

ویژگی های منحصر به فرد مرغ شاخدار

  1. مقاومت بسیار بالا
  2. سازگاری با شرایط بد آب و هوایی
  3. مقاومت بیشتر نسبت به سایر پرنده ها در مقابل بیماری ها
  4. نگهداری در لانه های ارزان
  5. پوسته تخم این پرنده مقاومت بالاتری در برابر ضربه دارد
  6. گوشت این پرنده کلسترول پایین و مواد ویتامین های بسیار زیادی دارد

محل زندگی مرغ شاخدار در ایران

مرغ شاخدار جزو پرندگانی است که در نقاط مختلف ایران زندگی می‌کند. آمار دقیقی از محل تجمع این پرنده در ایران وجود ندارد، اما به گفته برخی از کارشناسان مناطق جنوبی و مرکزی ایران مهمترین مناطق هستند که این پرنده برای زندگی آنها را انتخاب میکند. استان های جنوبی به نسبت سایر استان ها بیشترین تعداد پرورش مرغ شاخدار در ایران را دارند. اصفهان، یزد و کرمان بیشترین مزارع پرورش مرغ شاخدار را به خود اختصاص داده اند.

مرغ شاخدار
مرغ شاخدار

بیشتر بخوانید: مرغ هایی که گوشت و تخم آنها سیاه است

تفاوت های مرغ شاخدار نر و ماده

این پرندگان همانند سایر موجودات دیگر از دو جفت نر و ماده تشکیل شده اند. همانطور که با ویژگی های ظاهری این پرنده آشنا هستید لازم است تفاوت های این پرنده در دو جنس نر و ماده را نیز بشناسید. با مقایسه هر دو جنسیت این پرنده متوجه خواهید شد که تفاوت های چندانی در بین این دو جنس وجود ندارد. تنها تفاوت جنسیت های نر و ماده در مرغ شاخ دار مربوط به تن صدا و اندازه آن ها است.

صدای مرغ شاخدار

مرغ شاخدار نر تن صدای کلفت تری را به نسبت جفت ماده دارد. تن صدای مرغ شاخدار ماده آرام تر و نازک تر است. در تفاوت های اندازه ای و حجم این دو جنسیت نیز مرغ شاخدار نر بزرگتر از جفت ماده است و اگر دقت کنید، خواهید دید که مرغ گینه نر کمی تیره تر از جنس ماده خود به نظر می رسد. برای تشخیص جنسیت مرغ شاخدار کافی است به صدای مرغ شاخدار توجه ویژه ای داشته باشید. به راحتی تشخیص جنسیت برای شما از این طریق راحت می شود. معمولا صدای مرغ شاخدار کمی آزار دهنده و بلند است. هرگاه پرنده ای را دیدید که تن صدای بالایی دارد به اولین گزینه ای که فکر می کنید، مرغ شاخ دار خواهد بود.

تفاوت های مرغ شاخدار نر و ماده
تفاوت های مرغ شاخدار نر و ماده

بیشتر بخوانید: عوامل موثر بر استرس در مرغ ها و راه های مقابله با آن

زمان بلوغ مرغ شاخدار

یک مرغ شاخدار ماده معمولا 5 تا 20 عدد تخم میگذارد و از 22 تا 30 روز روی این تخم ها می خوابد. در این ایام وظیفه جفت نر، نگهبانی از لانه است. پرنده نر باید جفت ماده و تخم ها را از شکار حیواناتی چون: سمور، روباه، موش گربه ها و دیگر حیوانات در امان نگه دارد. این جوجه ها هنگام خروج از تخم باید فورا لانه خود را ترک کرده و دنبال مادر خود برای غذا بگردند. این پرندگان در 6 الی 7 ماهگی از عمر خود به بلوغ می رسند.

غذای مرغ شاخدار چیست؟

غذای مرغ شاخدار چیست؟ غذای مرغ شاخ دار را می تواند انواع حشرات، میوه ها و علف ها تشکیل دهد. به طور مثال گل،میوه، ریشه گیاهان، برگ، بذر و علف گزینه های مناسبی برای در نظر گرفتن غذای مرغ شاخدار هستند. در حشرات هم می‌توان از عنکبوت، مورچه، حلزون، جیرجیرک، سوسک، کرم و سایر حشرات دیگر استفاده کرد.

با توجه به گونه های مختلف مرغ شاخدار میزان غذای آن متغیر خواهد بود. معمولاً مرغ های شاخدار در هنگام تخم گذاری نیاز به ۱۲۰ گرم مخلوط دانه ذرت با گنجانده بادام‌ زمینی و علوفه نیاز دارند. توجه داشته باشید در جیره غذایی مرغ شاخدار از پروتئین خام ، کلسیم و سایر ویتامین ها و مواد معدنی استفاده کنید. به طور کلی می توانید غذای مرغ شاخدار را به صورت سنتی و صنعتی تهیه کنید این شمایید که جیره غذای مرغ شاخدار را با توجه به نوع پرورش و میزان درآمد مشخص می کنید.

قیمت مرغ شاخدار نر و ماده

کسانی که دوست دارند پرورش مرغ شاخدار را انجام دهند، معمولاً دوست دارند با قیمت مرغ شاخدار نر و ماده آشنایی بیشتری داشته باشند. معمولاً مرغ شاخدار را می‌توان به صورت خانگی و صنعتی مورد پرورش قرار داد کسانی که پرورش این پرنده را انجام دهند معمولاً می‌توانند از طریق تخم نطفه دار مرغ شاخدار، جوجه مرغ شاخدار و مرغ شاخدار بالغ این کار را انجام دهند. قیمت مرغ شاخدار نر و ماده نیز به سن آن بستگی دارد. هر چقدر شما مرغ شاخدار نر و یا ماده را در سن بالاتر انتخاب کنید بالطبع باید هزینه بیشتری را پرداخت کنید.

اگر دوست دارید با قیمت معقول مرغ شاخدار نر و ماده رو به رو شوید توصیه می‌کنیم تمام سایت هایی که در این زمینه مانند دیوار، شیپور و نیاز روز که مرغ شاخدار نر و ماده را ارائه می کنند را مورد بررسی قرار دهید. با مورد بررسی قرار دادن سایت های معروف راحت تر می توانید قیمت مناسب تری دست پیدا کنید. با توجه به تورم و قیمت گذاری های مختلف از گفتن قیمت مرغ شاخدار نر و ماده به صورت عددی معذور خواهیم بود تا در هنگام خرید  با تردید مواجه نشوید. در هنگام خرید از سالم بودن مرغ شاخدار نر و ماده اطمینان حاصل کنید.

پرورش مرغ شاخدار

مرغ شاخ دار یا گینه از پرندگانی است که در هر روشی می توانید نسبت به پرورش آن اقدام کنید. به طور کلی برای پرورش این پرنده 3 روش وجود دارد که در ادامه برایتان خواهیم گفت. با ما در وب سایت پرآور صنعت همراه باشید.

پرورش در فضای آزاد

در این سیستم پرورشی شما می توانید گله مرغ ها را در یک فضای کاملا آزاد رها کنید و از دور نظاره گر آن ها باشید. در این نوع سیستم پرورشی نیاز نیست شما مسئولیت تهیه تغذیه پرندگان را بر عهده بگیرید، بلکه آن ها آزادانه و با چرا در محیط تغذیه مورد نیاز خود را به دست می آورند. در سیستم پرورشی مرغ شاخ دار در فضای آزاد تنها لازم است شما آب مورد نیاز این پرندگان را تهیه کنید. امروزه در اغلب کشورهای در حال توسعه و کشور های قاره آفریقا از این روش برای پرورش مرغ گینه استفاده می کنند.

پرورش مرغ شاخدار
پرورش مرغ شاخدار

بیشتر بخوانید: سود پرورش مرغ تخمگذار، گوشتی، شاخدار و مرندی چقدر است؟

 سیستم پرورشی نیمه آزاد

در این سیستم پرورشی همانطور که از نامش پیداست پرنده باید نیمی از زمان خود را در طول روز آزاد و نیمه دیگر را در لانه سپری کند. این سیستم را بیشتر مزرعه داران برای پرورش این پرنده استفاده می کنند. البته هنگام استفاده از این سبک پرورش برای مرغ شاخ دار یا گینه، باید نکاتی را مورد توجه قرار دهید. از آن جایی که این پرندگان توانایی پریدن و پرواز کردن را دارند، در زمان هایی که آزاد اند باید آنها را در فضا هایی قرار دهیم که امکان خارج شدن از نظر ما را نداشته باشند.

به عنوان مثال  اگر از این سیستم برای پرورش مرغ شاخدار استفاده کرده اید باید در زمان هایی که این پرنده را در زمین رها می کنید، محوطه خود را با دیوار های بلند بپوشانی تا امکان پریدن از روی آن برای مرغ ها وجود نداشته باشد. همچنین محلی که این پرندگان را رها می کنید باید محافظت شده باشد تا شکارچیان و دیگر حیوانات آنها را شکار نکنند.

سیستم پرورشی بسته

از آن جایی که در این سیستم پرورشی امکان فرار و مورد حمله قرار گرفتن پرنده کمتر از سایر روش ها است، راه کار مناسب تری برای پرورش این پرنده به نظر می رسد. این نوع پرورش مخصوص افرادی است که فاقد زمین برای نگهداری هستند. قبل از شروع کار شما باید بستر لازم را برای نگهداری این پرندگان در آن فراهم کنید. یکی از نکاتی که باید در این سیستم پرورشی مورد توجه قرار دهید، تراکم پرندگان است. برای این کار شما می توانید در هر متر مربع نهایتا 4 مرغ را قرار دهید.

اما اگر قصد پرورش هرچه بهتر مرغ شاخ دار را دارید، پیشنهاد می کنیم این پرندگان را در قفس نگهداری کنید. با در نظر گرفتن یک سالن نگهداری این پرنده، شما نیاز به قفس هایی خواهید داشت که این مرغ ها را در آن ها نگهداری کنید. در نظر داشته باشید این پرندگان باید به در قفس هایی نگهدارری شوند که دسترسی به آب و غذا برای آنها راحت باشد. قفس مرغ در این مواقع بسیار کارساز و کاربردی خواهد بود.

راه های درآمدزایی از طریق پرورش مرغ شاخدار

راه های بسیار زیادی وجود دارد تا شما بتوانید با استفاده از مرغ شاخدار به سودآوری برسید. تولید تخم نطفه دار نژاد شاخدار یکی از راههایی است که شما می توانید با استفاده از آن به درآمد زایی برسید. در این روش شما باید تخم های نطفه دار این نژاد از مرغ را تولید کنید و آن را به تولیدکنندگان به صورت انبوه به فروش برسانید. ارائه تخم  مرغ شاخدار برای مصارف روزانه از دیگر روشهایی است که می‌تواند پرورش‌دهنده را به درآمدزایی برساند.

تبدیل تخم نطفه دار به جوجه و فروش آن روش بعدی است که شما می‌توانید به آن اتکا کنید. در این روش شما می توانید تخم های نطفه دار را خریداری کرده و سپس با استفاده از دستگاه های جوجه کشی آن را به جوجه تبدیل نمایید. با فروش جوجه مرغ شاخدار می توانید کسب درآمد داشته باشید.

روش آخر و روش سوم فروش گوشت مرغ شاخدار است. شما می توانید جوجه های مرغ شاخدار را به سن بلوغ برسانید و بعد از رسیدن به وزن ایده آل گوشت آن را به بازار عرضه نماید. روش های دیگری نیز برای رسیدن به سود در این پرورش وجود دارد که به آن در مطالب بعدی به آن اشاره خواهیم کرد. چنانچه شما  روشی را میشناسید که با استفاده از آن بتوان در پرورش مرغ شاخدار به سوددهی رسید را از طریق قسمت نظرات با ما به اشتراک بگذارید.

سود پرورش مرغ شاخدار

با توجه به ویژگی هایی که مرغ شاخدار دارد قطعاً سود دهی بالایی را به همراه خواهد داشت. اگر جز آن دسته از افراد هستید که دوست دارید با پرورش بلدرچین، کبک و یا مرغ به درآمدزایی بالایی برسید توصیه ما به شما استفاده از مرغ شاخدار است. مرغ شاخدار به نسبت سایر پرنده ها مقاومت بالایی دارد و برای تهیه دان کمترین مبلغ را به خود اختصاص می دهد. سود پرورش مرغ شاخدار بسیار بالاتر از سایر گزینه ها خواهد بود، اگر شما بتوانید بهترین شرایط را برای زندگی آنها فراهم کنید.

توجه داشته باشید سود پرورش مرغ شاخدار همیشه بالا نخواهد بود، زیرا میزان اطلاعات شما در این زمینه می تواند تاثیر مستقیمی بر این امر داشته باشد.  برای دستیابی به سود مرغ شاخدار می توانید هزینه های ثابت و متغیر را با یکدیگر جمع ببندید و از فروش کل محصول کم کنید. به همین آسانی می توانید سود دقیق این صنعت را در اختیار داشته باشید و با توجه به آن ادامه روند کار خود را پیگیری نمایید.

برای افزایش سود می توانید از تکنیک های مختلفی استفاده کنید. یکی از این تکنیک ها استفاده از متخصصین بازاریاب و بسته‌بندی بی‌نظیر است. هر چقدر بتوانید مخاطبین خود را بیشتر راضی نگه دارید به طور قطع سوددهی بالاتری خواهید داشت.

شما برای ما از شناخت و پرورش مرغ شاخدار بنویسید

در این مطلب از سایت پرآور صنعت سعی کردیم شما را با مرغ شاخدار و نحوه پرورش آن آشنا کنیم. چنانچه شما دارای تجربه متفاوتی در این زمین هستید می توانید تجربیات خود را با ما در میان بگذارید. همچنین می توانید از این طریق سوالات ذهنی خود درباره پرورش مرغ شاخدار را از پشتیبان سایت پرآور صنعت بپرسید. پشتیبان سایت ما در اسرع وقت به سوالات شما به صورت کاملا تخصصی پاسخ خواهند.

سوالات متداول

تفاوت های مرغ شاخدار نر و ماده در چیست؟

تنها تفاوت جنسیت های نر و ماده در مرغ شاخدار مربوط به تن صدا و اندازه آن ها است

بلوغ مرغ شاخدار چه زمانی رخ می دهد؟

این پرندگان در 6 الی 7 ماهگی از عمر خود به بلوغ می رسند

پرورش مرغ شاخدار چند نوع است/

سه نوع. پرورش در فضای آزاد، سیستم پرورشی نیمه آزاد، سیستم پرورشی بسته

طاعتی
دیدگاه کاربران
۳۸ دیدگاه
  • Alireza 6 مهر 1400 / 6:08 ب.ظ

    باسلام یک عدد مرغ شاخدار درون بقیه مرغ و خروس محلی نگهداری میشود خروس محلی با مرغ شاخدار که تازه به بلوغ رسیده جفت گیری میکنه ایا خروس محلی با مرغ شاخدار را کسی تخم را به جوجه تبدیل کرده چه نوع جوجه میدهد باعث تعجب شده 🤔چندین بار مشاهده شده خروس گلین میل شدید به مرغ شاخدار ایا کسی جوجه گرفته از این دو نمونه 🙁

  • حسن زادهو 17 آذر 1400 / 10:16 ب.ظ

    سلام در جایی خواندم مرغ شاخدار در هفت سالگی می تواند تخم نطفه دار بگذارد آیا درست است؟

    • طاعتی 20 آذر 1400 / 2:33 ب.ظ

      سلام خیر

  • مهسا 24 آذر 1400 / 9:57 ب.ظ

    آیا مرغ شاخدار صدای زیادی دارد و آزار دهنده است

    • طاعتی 25 آذر 1400 / 3:15 ب.ظ

      صدای مرغ شاخدار بلند است اما بیش از اندازه ازار دهنده نیست

      • زارع 25 اردیبهشت 1401 / 11:02 ق.ظ

        باسلام طول عمر مرغ شاخدار چقدر؟ لطفا سریع جواب بدید

        • طاعتی 25 اردیبهشت 1401 / 3:38 ب.ظ

          به طور میانگین ۳ تا ۴ سال اما بستگی به نوع پرورش داره

  • المیرا 26 آذر 1400 / 4:17 ب.ظ

    دوتا مرغ شاخدار داریم ما رو دیوونه کرده میشه بگید چیکار کنم صداشون کم بشه

    • طاعتی 27 آذر 1400 / 3:17 ب.ظ

      کاری نمیتونید انجام بدید. میتونید بخوریدشون و از گوشتشون لذت ببرید

  • بهرام 26 آذر 1400 / 4:32 ب.ظ

    سلام وقتتون بخیر
    آیا پرورش مرغ شاخدار توی مساحت ۱ هکتار قابل پرورش می باشد؟

    • طاعتی 27 آذر 1400 / 3:12 ب.ظ

      سلام وقتتون بخیر
      بسیار عالی هستش این متراژ

  • مصطفی 26 آذر 1400 / 4:36 ب.ظ

    بسیار عالی خسته نباشی

  • قاسم 26 آذر 1400 / 6:01 ب.ظ

    مرخ شاخ دار من کفر منو به سر اورده لطفا راهنماییم کنید صداش بدجور ازار دهنده ست

    • طاعتی 27 آذر 1400 / 3:04 ب.ظ

      کاریش نمیتونید بکنید

  • Raminhasemi 1 دی 1400 / 10:06 ب.ظ

    ممنونم که مرغ شاخدار را به خوبی معرفی کردی و خصوصیات این مرغ را توضیح دادید

    • طاعتی 3 دی 1400 / 3:54 ب.ظ

      خوشحالیم که مورد پسند شما واقع شده

  • میراث 4 دی 1400 / 6:11 ب.ظ

    سلام و خسته نباشید.سود دهی پرورش مرغ شاخدار در ایران چقدر است؟

    • طاعتی 5 دی 1400 / 3:14 ب.ظ

      بستگی به میران سرمایه و نوع پرورش داره

  • مبینا 4 دی 1400 / 6:21 ب.ظ

    نگهداری از این مرغ های شاخدار چه میزان سودیو میده؟

    • طاعتی 5 دی 1400 / 3:11 ب.ظ

      به عوامل مختلفی بستگی داره می تونید اطلاعات دقیق تر مثل سرمایه و تعدا مرغ شاخدار رو بگید تا اطلاعات بیشتری به شما بدم

  • Fatemeh 4 دی 1400 / 6:21 ب.ظ

    متن شما بسیار کامل بود ❤

  • عباس 4 دی 1400 / 6:23 ب.ظ

    مرغ های شاخدار از چه نژادی مرغی هستن

  • احمد ساکی 7 دی 1400 / 11:06 ب.ظ

    سلام برنامه تخم گذاری مرغ شاخدار به چه صورت استمن تعدادی دارم در گرمای شدید تابستان تخم میزاشتند ام الان چند ماهی هست که تخم نمگذارند علتش چیه ممنونم از زحمتتان

    • طاعتی 9 دی 1400 / 2:38 ب.ظ

      برنامه تخمگذاریشون بستگی به سن و سایر چیزها داره اگر مقدوره اطلاعات دقیق تری بدید تا بتونم بهتر راهنماییتون کنم

      • زیبا 4 اسفند 1400 / 9:53 ب.ظ

        سلام من چهار تا مرغ شاخدار خریدم الان چهار ماهی میشه وقتی خریدم سه چهار ماهه بودن تا هنوز تخم نمیزارن بدتر از هر چیز نمیدونم ماده هستن یا نر میشه بگین چطور تفاوتشون رو بدونم

  • سحر 16 دی 1400 / 3:02 ق.ظ

    سلام من یه جوجه صورتی داشتم که میدونستم خروسه بعد یه جوجه رسمی خریدم که با اطلاعاتی که داشتم بنظرم مرغ بود الان که ۲ماهه شده دمش به سمت پایینه و داره شبیه به بلدرچین میشه از طرفی هم وقتی خیلی کوچیک بود سایزش درشت بود اما بلدرچین خیلی ریزه احتمال داره از این مرغ شاخدارا باشه ؟؟

    • طاعتی 19 دی 1400 / 3:30 ب.ظ

      اطلاعاتتون گنگ هست و دقیق نیست
      مقدوره برای شما اطلاعات واضح تری رو بفرمایید

    • عباد 7 مرداد 1402 / 12:31 ب.ظ

      با سلام خدمت اساتید.زمان دقیق هچر تخم مرغ شاخدار کی است

  • زیبا 4 اسفند 1400 / 9:55 ب.ظ

    سلام من چهار تا مرغ شاخدار خریدم الان چهار ماهی میشه وقتی خریدم سه چهار ماهه بودن تا هنوز تخم نمیزارن بدتر از هر چیز نمیدونم ماده هستن یا نر میشه بگین چطور تفاوتشون رو بدونم

    • طاعتی 15 اسفند 1400 / 3:10 ب.ظ

      نشونه های مختلفی داره برای آگاهی بیشتر به بخش تفاوت مرغ شاخدار نر و ماده مراجعه کنید

  • علی 26 شهریور 1401 / 0:17 ق.ظ

    باسلام وتشکرازشما یه مرغ شاخدار درسال چندعددتخم میزاره

    • طاعتی 29 شهریور 1401 / 3:30 ب.ظ

      حدود ۱۴۰ تخم

  • علی 26 شهریور 1401 / 0:19 ق.ظ

    خیلی خوب مرغ شاخدار رو توضیح دادید متشکر

  • عباس 20 خرداد 1402 / 2:08 ب.ظ

    کدام نژاد برای پروار بهتر است؟

    • مدیریت سایت 20 خرداد 1402 / 6:31 ب.ظ

      سلام دوست عزیز، مرغ اصلاح نژاد شده

  • هادی 4 تیر 1402 / 2:31 ق.ظ

    باعرض سلام وخسته نباشید به شما درسته که میگن هر مرغ شاخدار ماده باید یک نر داشته باشد

  • مریم 20 تیر 1402 / 8:43 ب.ظ

    سلام
    وقت به خیر
    نرسی از مطالب خوبتون
    یک سوال داشتم ما یک جفت مرغ شاخ دار داریم اما اصلا جفت گیری انها رو نمیبینیم ؟!! چون میخوایم بدونیم تخم هاشون نطفه داره یا نه

    • مدیریت سایت 22 مرداد 1402 / 11:57 ق.ظ

      سلام دوست عزیز، اطمینان حاصل کنید نر و ماده باشن قطعا جفت گیری میکنن

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *