۰ تا ۱۰۰ آموزش ساخت قفس جوجه

آموزش ساخت قفس جوجه

پرورش طیور مختلف امروزه رواج چندانی به خود گرفته است. در بین طیور، مرغ بیشترین طرفدار را دارد. گوشت و تخم این پرنده یکی از مهم ترین مواد غذایی در جیره غذایی ما ایرانیان است. پر طرفدار بودن این پرنده باعث شده تا افراد زیادی به سمت و سوی پرورش مرغ هجوم ببرند. اگر شما نیز قصد دارید یکی از پرورش دهندگان مرغ باشید، باید اطلاعات و آگاهی لازم برای راه اندازی این کسب و کار را جمع آوری کنید. قصد داریم در این مطلب از وب سایت پرآور صنعت، مطلب مفیدی در مورد آموزش ساخت قفس جوجه مرغ به شما ارائه دهیم، زیرا قبل از هر چیز شما باید به فکر مکان زندگی جوجه ها باشید. با ما تا انتهای این مطلب همراه باشید.

آموزش ساخت قفس جوجه مرغ

جوجه ها پس از 40 روزگی عمرشان نیاز به سرپناهی ایده آل برای ادامه حیات و رشد مناسب دارند. شما می توانید این سر پناه را به صورت دست ساز برای آنها فراهم کنید. اما به نظر شما چگونه می توان یک قفس یا همان لانه برای آنها فراهم کرد؟ ساخت قفس جوجه مرغ یا مرغ تخم گذار و گوشتی، مراحلی دارد. در ادامه قصد داریم مراحل ساخت قفس جوجه مرغ را به صورت پله پله برایتان توضیح دهیم.

انتخاب فضا

اولین قدم در ساخت قفس، یافتن فضایی مناسب بر روی زمین است، فضایی که بتوان قفس را بر روی آن ساخت. اندازه فضای انتخابی بسته به تعداد پرنده ای که قصد دارید پرورش دهید انتخاب می شود. حداقل متراژ مورد نیاز برای ساخت قفس 80 سانتی متر مربع است. البته در این 80 متر باید حداقل 120 متر فضا برای چرخیدن پرنده نیز در نظر بگیرید.

سعی کنید چند سانتی متری از فضای تخمین زده شده بیشتر انتخاب کنید. فشرده زندگی کردن جوجه مرغ ها در قفس باعث مشکلاتی همچون: درگیری های مداوم، آلودگی آب و دان، کثیفی بیشتر و در نهایت بیشتر خسارت دیدن شما می شود.

آموزش ساخت قفس جوجه
آموزش ساخت قفس جوجه

بیشتر بخوانید: تاثیر استفاده از قفس در کاهش هزینه های پرورش مرغ

تهیه وسایل مورد نیاز

پس از اندازه گیری و انتخاب فضا، نوبت به تهیه وسایل مورد نیاز برای ساخت قفس جوجه مرغ می رسد. برای ساخت قفس، نیاز به ابزار هایی دارید که در ادامه به شما معرفی خواهیم کرد. تمامی ابزار مورد نیاز برای ساخت قفس جوجه در، منگنه، سیمان و ماسه، تخته، لوله های فلزی یا الوار، چکش و میخ، سیم توری و بیل و اره خلاصه می شوند.

پس از تهیه این اقلام، نوبت به ساخت قفس جوجه میرسد. شما باید ابتدا طرح قفسی که مد نظرتان است را انتخاب کنید و طبق آن اصول ساخت را پیش ببرید. بهترین نوع قفس دست ساز، قفس های مستطیلی شکل است. قفس هایی که با پایه هایی چوبی و توری ساخته می شوند می توانند از گله شما در برابر حیوانات مراقبت کنند.

ایجاد حفره و پایه گذاری

حال بعد از تهیه و باز بینی وسایل مورد نیاز و اندازه گیری پایه ها، نوبت به آغاز کار ساخت می رسد. شما باید حفره هایی را بر روی زمین ایجاد کنید تا پایه ها درون آن قرار بگیرند. سعی کنید زمین را تا 30 سانتی متر بکنید و سپس پایه ها را درون آن قرار دهید. برای اینکه پایه با فشار های جانبی تکان نخورد، به کمک خاک یا با ترکیب سیمان و ماسه، حفره را پر کنید. برای این کار می توانید از بتن نیز استفاده کنید. بعد از پر کردن اجازه دهید، ترکیبات به خوبی گرفته و محکم شوند. شما باید با توجه به متراژ لانه، پایه یا همان ستون قرار دهید. هر چه لانه ساخته شده شما بزرگتر باشد باید برای گذاری، حفره های بیشتری ایجاد کنید.

ساخت صفحات با کمک توری

شما باید برای در امان ماندن این پرندگان، از صفحات توری شکل استفاده کنید. این صفحات اجازه ورود حیوانات دیگر مانند گربه و سگ به درون لانه را نمی دهند. شما باید برای انجام این کار، از منگنه یا میخ های یو شکل استفاده کنید. سعی کنید هنگامی که توری را به پایه های چوبی وصل می کنید از محکم بودن صفحه اطمینان حاصل کنید. برخی افراد در این مرحله از ساخت، توجه کافی برای پوشاندن لانه نمی کنند و معمولا قسمت زیری خالی می ماند. شما باید با دقت بسیار زیاد این کار را انجام دهید و اجازه ندهید دیگر حیوانات به راحتی وارد لانه شود.

آموزش ساخت قفس جوجه
آموزش ساخت قفس جوجه

بیشتر بخوانید: تکنیک های افزایش وزن مرغ گوشتی

ساخت سقف لانه

پس از وصل توری به پایه های چوبی و اتمام دور کشی قفس، نوبت به ساخت سقف برای لانه است. شما برای ساخت سقف می توانید از تخته استفاده کنید. با استفاده از میخ و چکش تخته ها را بر سقف قرار دهید. این تخته ها را می توانید بر پایه های چوبی قرار داده شده با کمک میخ و چکش محکم کنید.

حال بخش عمده ای از پروسه ساخت لانه به اتمام رسیده است. شما باید به ساخت داخل قفس نیز اقدام کنید. برای این کار شما باید محفظه هایی درست کنید و داخل آن ها را از کاه پر کنید تا پرندگان به تخم گذاری بپردازند. علاوه بر ساخت مکانی برای تخم گذاری، شما باید نسبت به تهیه ظرف های آب و دان نیز اقدام کنید. هزینه تهیه و نصب در را به این سلسله اقدامات اضافه کنید. به نظر شما بهترین انتخاب برای تهیه مکان زندگی جوجه ها چیست؟

قفس مرغ سه طبقه
قفس مرغ سه طبقه

تهیه قفس نگهداری مرغ

شما می توانید با یک انتخاب مناسب خود را از این زحمات به دور نگه دارید. انجام پروسه ساخت قفس، نیاز به مهارت و زمان دارد. علاوه بر این شما باید هزینه هایی را مانن تهیه پایه، توری، در و غیره نیز متحمل شوید. بهترین راه تهیه قفس آماده است. شما می توانید قفس مرغ را خریداری کنید. این نوع انتخاب چند مزیت برایتان به همراه دارد. در قفس های آماده، شما می توانید به راحتی مکان زندگی پرندگان را جا به جا کنید. این قفس های چرخ دار می توانند به شما برای انجام جا به جایی به سادگی کمک کند. امتیازی که در ساخت قفس دستی وجود نخواهد داشت. خرید قفس،از نظر اقتصادی نیز به صرفه است. را که عمر این قفس ها بالا است و شما نیازی به تعمیر یا خرید مجدد نخواهید داشت. در این قفس های آماده، شما می توانید در فضای اندک، تعداد بیشتری پرنده را پرورش دهید. با تهیه قفس های چند طبقه این کار میسر می شود.

احتمال میزان آلودگی، بیماری، آسیب دیدن پرندگان از سرما، میزان ناامنی و دیگر مشکلات در این قفس ها نزدیک به صفر است. وجود سینی تخلیه، مکان مناسب تخم گذاری و هدایت آن به ظرف های مشخص باعث میشود شما کمترین خسارت را ببینید. پرندگان شما در این روش بهتر و سالم تر تغذیه خواهند شد. اما چگونه می توان قفس هایی با این آپشن ها را خریداری کرد؟

قفس مرغ
قفس مرغ

شرکت پرآور صنعت

شما برای خرید قفس های نگهداری مرغ می توانید از شرکت پرآور صنعت کمک بگیرید. شرکت پراور صنعت سابقه طولانی در ساخت قفس نگهداری طیور دارد. این قفس ها طبق اصول استاندارد ساخته شده اند و می توانند تمامی شرایط مورد نیاز برای نگهداری طیور را فراهم کنند. شما با استفاده از این قفس ها خسارات کسب و کار خود را به صفر خواهید رساند. در این مطلب از سایت پراور صنعت شما را با آموزش ساخت قفس جوجه آشنا کردیم. امیدواریم این مطلب مورد پسند شما واقع شده باشد.

طاعتی
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *