۰ تا ۱۰۰ شناخت مرغ جهادی + [ پرورش مرغ جهادی ]

مرغ جهادی

مرغ جهادی جزء محبوب ترین مرغ های تخمگذار به شمار می رود که قابلیت پرورش در روستاها و یا سالن های مرغداری را دارد. بسیاری از افراد برای اینکه بتوانند بهترین راندمان کاری را از پرورش مرغ تخمگذار بگیرند به سراغ مرغ جهادی می روند. مرغ جهادی در هر وعده تخمگذاری از خود ۳۰۰ تخم مرغ را به جای خواهد گذاشت. تولید ۳۰۰ تخم مرغ در هر وعده تخم گذاری می تواند سود هنگفتی را نصیب شروع کنندگان کسب و کار کند. پرورش مرغ جهادی به عنوان یک مرغ بومی اصلاح نژاد شده همیشه دارای سود های فراوانی بوده است. چنانچه دوست دارید با مرغ جهادی به طور کامل آشنا شوید و پرورش این پرنده را انجام دهید توصیه می کنیم تا انتها، این مطلب را دنبال کنید. ما در این مطلب به صورت صفر تا صد به شناخت و پرورش این پرنده پرداخته ایم.

خصوصیات و ویژگی های مرغ جهادی

مرغ جهادی جزء مرغ های است که با اصلاح نژاد گونه های مختلف دیگر به وجود می آید. برای اینکه مرغ جهادی به بالاترین میزان تخمگذاری خود برسد جفت گیری نژاد خارجی با مرغ بومی ایرانی مانند گلپایگانی و مرندی انجام خواهد شد. البته برای رسیدن به تخمگذاری بالا نباید به جفتگیری اکتفا کرد و باید به مراحل دیگر اصلاح نژاد متکی شد. می توانید مرغ جهادی را در رنگ‌های سفید و قهوه‌ای و ترکیبی از رنگ های مختلف دیگر در بازار مشاهده کنید. این نژاد از مرغ  با اینکه اصلاحات زیادی بر روی آن رخ می دهد جزء نژاد های دورگه ایرانی به شمار می رود.

خصوصیات و ویژگی های مرغ جهادی
خصوصیات و ویژگی های مرغ جهادی

حتما بخوانید: ۱۱ تکنیک منحصر به فرد برای افزایش تخمگذاری مرغ

نام مرغ جهادی از کجا سرچشمه گرفت؟

نام مرغ جهادی را از جهاد سازندگی گرفته اند. اصلاح نژاد این مرغ و تکثیر آن توسط جهاد سازندگی در سالیان گذشته انجام شد. علاوه بر اصلاح نژاد، جهاد سازندگی تمام توان خود را به کار برد تا بتوانند این نژاد را به سراسر نقاط ایران صادر کند تا پرورش مرغ محلی چشم انداز جدیدی را به خود ببیند. قیمت بالاتر مرغ جهادی نسبت به سایر مرغ ها تغییرات زیادی که برای اصلاح نژاد آن است. اصلاح نژاد در پروسه های مختلف و زمان‌بری انجام میشود.

طول دوره تخم گذاری مرغ جهادی

کسانی که رشد مرغ جهادی را انجام می‌دهند به خوبی می‌دانند این مرغ در سن 5 تا 7 ماهگی به سن بلوغ خواهد رسید و بعد از این تاریخ می توانید تخم گذاری مرغ های جهادی را مشاهده کنید طول دوره تخمک گذاری از ۱۵ فروردین شروع شده و تا ۱۵ شهریور به طول خواهد انجامید. توجه داشته باشید این تاریخ ممکن است با چندین روز مغایرت آغاز یا پایان یابد. در برخی از مواقع شاهد تخمگذاری مرغ های جهادی تا اواخر مهرماه خواهید بود شاهد این نوع تخم گذاری تخم های بیشتری را از مرغ جهادی به دست خواهید آورد. از آنجایی که تخم‌مرغ‌ها متقاضیان بسیار زیادی دارم نگرانی بابت پیدا کردن مشتری و فروش آنها نداشته باشید و به راحتی این کار انجام خواهد شد.

تغذیه مرغ جهادی

غذای مرغ جهادی به نسبت سایر نژادهای مرغ تفاوتی چشمگیری خواهد داشت. تغذیه مرغ جهادی باید دارای پروتئین های بسیار بالا باشد تا با استفاده از پروتئین ها بتوانید به بهترین شکل بالاترین راندمان کاری این نژاد از مرغ را مشاهده کنید. شما با استفاده از جیره مخصوص مرغ های تخمگذار نیز می‌توانید تغذیه مرغ جهادی را فراهم سازید. جیره غذایی مرغ تخم گذار و مواد با پروتئین بالا می تواند کسب و کار شما را به طور چشمگیری رونق ببخشد. در هنگام جیره نویسی این دو نکته را در نظر داشته باشید.

تغذیه مرغ جهادی
تغذیه مرغ جهادی

استفاده از مرغ جهادی به عنوان مرغ گوشتی ممنوع!!!

بسیاری از افراد دوست دارند از نژاد مرغ جهادی به عنوان مرغ گوشتی نیز استفاده کنند.با این کار نمی توانند کسب و کار مفیدی را تجربه کنند. ناگفته نماند با استفاده از تغییر ژنتیک و تغذیه مرغ گوشتی می توانید تا حدود زیادی به وزن گیری مرغ جهادی کمک کنید.

صفر تا صد پرورش مرغ جهادی

دوره پرورش مرغ جهادی علاوه بر تغذیه عوامل دیگری مانند شرایط محیطی می تواند بر پرورش مرغ جهادی تاثیر گذار باشد. شما می توانید به صورت پرورش در بستر و یا پرورش در قفس این پرنده را پرورش دهید. توجه داشته باشید پرورش مرغ جهادی در قفس میزان تخمگذاری و کیفیت محصولات شما را به طور چشمگیری بالا میبرد. محصولاتی که با استفاده از قفس مرغ توسط این پرنده انجام می شود کیفیت بالاتری خواهند داشت. توصیه ما در این مواقع استفاده از قفس مرغ تخمگذار و یا استفاده از قفس های مرغ دیگر است.

دما و رطوبت از دیگر عواملی است که می تواند به صورت مستقیم و پرورش مرغ جهادی تاثیر گذار باشد. شما با استفاده از دماسنج و رطوبت سنج میتوانید دمای مورد نیاز مرغ جهادی را تنظیم کنید تا بتواند به بهترین شکل رشد خود را پیگیری نمایید.

در نظر گرفتن دانخوری و آبخوری مناسب عامل بعدی است که مرغ جهادی را تحت تاثیر قرار می دهد. دانخوری و آبخوری ها باید به نوعی باشند که مرغ جهادی بتواند به بهترین شکل آب و غذای خود را با استفاده از آن ها تهیه کنند. ارتفاع دانخوری ها باید به نوعی باشد این نژاد از مرغ بتواند به راحتی دان را میل نماید. چنانچه دانخوری و آبخوری ارتفاع و طول مناسب را دارا نباشند تغذیه مورد نظر این نژاد از مرغ تامین نشده و رشد نامناسبی را در آنها ایجاد می کند. با استفاده از قفس مرغ سایت پرآور صنعت میتوانید آبخوری اتوماتیک را به همراه داشته باشید و دانخوری ها را با توجه به سن و میزان مصرف دان مرغ های جهادی در قفس قرار دهید.

روش های پرورش مرغ جهادی

چنانچه علاقمند به پرورش مرغ جهادی هستید می توانید به سه روش این نژاد از مرغ را مورد پرورش قرار دهید. هر یک از روش های پرورش ویژگی های خاص خود را داشته و شما می‌توانید با توجه به تجهیزات، مکان، هزینه در نظر گرفته و سایر موارد تاثیر گذار یکی از روش ها را برای پرورش مرغ جهادی انتخاب کنید. پرورش مرغ جهادی به سه روش انجام خواهد شد. 1. پرورش مرغ جهادی با استفاده از تخم نطفه دار و دستگاه جوجه کشی 2.  پرورش مرغ جهادی با استفاده از جوجه یک یا چند روزه 3.  پرورش مرغ جهادی بالغ.

در ادامه مطلب برای این که با هر کدام از این روش ها به طور کامل آشنا شوید آنها را مورد بررسی قرار خواهیم داد. چنانچه دوست دارید روش های پرورش مرغ جهادی را بیاموزید حتماً این قسمت از مطلب را به طور کامل مطالعه کنید تا تفاوت روش ها را با یکدیگر متوجه شوید.

پرورش مرغ جهادی با استفاده از تخم نطفه دار و دستگاه جوجه کشی

استفاده از تخم مرغ نطفه دار و دستگاه جوجه کشی  یکی از روش هایی است که می توانید با استفاده از آن مرغ جهادی را پرورش دهید. در این روش شما ابتدا تخم نطفه دار را تهیه کرده و سپس با استفاده از دستگاه جوجه کشی اقدامات لازم برای تبدیل شدن تخم مرغ نطفه دار به جوجه را فراهم می آورید. توجه داشته باشید این روش نسبت به سایر روشها سوددهی بسیار بالاتری خواهد داشت. همچنین در این روش شما بازه زمانی بیشتری را برای رسیدن به سود نیاز دارید. در این روش می توانید تخم های نطفه دار را به جوجه تبدیل کرده و از فروش آن ها به درآمد زایی و سود برسید. همچنین میتوانید با پرورش جوجه ها و ارائه محصولات این نژاد از مرغ سوددهی خود را تضمین نمایید.

پرورش مرغ جهادی با استفاده از جوجه یک یا چند روزه

روش بعدی که می توانید با استفاده از آن پرورش مرغ جهادی را انجام دهید استفاده از جوجه یک یا چند روزه است. با استفاده از جوجه یک و یا چند روزه دیگر خبری از دستگاه جوجه کشی و تخم نطفه دار نخواهد بود و شما در همین اول کار یک مرحله برای رسیدن به سود را پشت سر خواهید گذاشت. این روش پرورش مرغ جهادی نسبت به سایر روش اول نیاز به بازه زمانی کمتری برای رسیدن به سوددهی دارد و شما می توانید زودتر به درآمد و سود در این روش برسید. در این روش شما جوجه های یک و یا چند روزه را از بازارها و مراکز معتبر خریداری می کنید و با استفاده از شرایط محیطی ایده آل و تجهیزاتی مانند قفس و سیستم سرمایشی و گرمایشی آنها را از لحاظ جسمی رشد می دهید تا به مرغ بالغ تبدیل شوند. بعد از تبدیل شدن به مرغ باغ شما ی توانید با ارائه محصولات به در آمد زایی برسید.

پرورش مرغ جهادی با استفاده از طریق مرغ بالغ

آخرین روشی که شما می توانید با استفاده از آن پرورش مرغ جهادی را انجام دهید، استفاده از مرغ بالغ است. بسیاری از افراد مرغ بالغ را پرورش و با ارائه محصولات به درآمدزایی می رسند. اما هدف اصلی از پرورش مرغ بالغ به دست آوردن تخم نطفه دار از آن است. افراد بسیار زیادی با استفاده از پرورش مرغ بالغ و به دست آوردن تخم نطفه دار و فروش آن به درآمدزایی خواهند رسید. شما کدام یک از روش های گفته شده را می پسندید. چنانچه از هریک از روش های فوق به درآمد زایی بیشتر رسیده اید می توانید از طریق قسمت نظرات نام آن را برای ما کامنت کنید. همچنین می توانید از این طریق تجربیات خود درباره روش های گفته شده را در اختیار ما و مخاطبین سایت پرآور صنعت قرار دهید.

بهترین آب و هوا برای پرورش مرغ جهادی

پرورش مرغ جهادی معمولاً در استان‌های شمالی کشور انجام شده و سپس از این شهرها به سایر نقاط کشور صادر خواهد شد. مرغ جهادی به بهترین شکل می توانند خود را با شرایط آب و هوایی معتدل و گرم و خشک سازگار کند و بهترین بازدهی را در این شرایط آب و هوایی از خود نشان دهد. کسانی که در استانهای شمالی زندگی میکنند میتوانند با انتخاب مرغ جهادی راندمان کاری بهتری را نسبت به سایر نژادها به دست آورند. همچنین استان های با شرایط آب و هوایی گرم و خشک نیز می توانند اقدام به پرورش مرغ جهادی کنند.

خرید مرغ جهادی

برای خرید مرغ جهادی میتوانید از سایت های معتبری چون نیاز روز، دیوار و شیپور اقدام کنید. سایت های دیگری در این زمینه وجود دارند که مرغ جهادی را با بهترین کیفیت ارائه می‌کنند با اندکی سرچ در فضای میتوانید با این سایت نیز آشنا شوید. بازار مخصوص پرنده فروش ها دومین جایی است که می توانید با استفاده از آنها خرید مرغ جهادی را انجام دهید. شما منبع مناسبی را برای خرید مرغ جهادی می شناسید می‌توانید آن را با ما به اشتراک بگذارید.

خرید مرغ جهادی
خرید مرغ جهادی

حتما بخوانید: صفر تا صد پرورش مرغ تخمگذار + [ کامل ترین مطلب ]

چرا پرورش مرغ جهادی را در قفس انجام دهیم؟

یکی از بهترین تجهیزاتی که می توانید در پرورش مرغ جهادی از آن استفاده کنید قفس مرغ است. اما چرا قفس مرغ را برای پرورش انتخاب کنیم؟ برای رسید به پاسخ این سوال با ما همراه باشید. 

قفس مرغ با داشتن سینی فضولات به شما کمک می کند بعد از جمع شدن فضولات مرغ آن را از فضای پرورش مرغ جهادی جدا کرده و به بهترین شکل تمیز و ضدعفونی نمایید. این عامل می تواند به بهداشتی تر شدن محیط و بیمار نشدن مرغ جهادی کمک بسیار زیادی انجام دهد.

در امان ماندن تخم مرغ ها 

همچنین با استفاده از قفس مرغ می توانید شرایطی را فراهم کنید که مرغ های جهادی بعد از تولید تخم مرغ به آن ضربه نزنند و تخم مرغ های تولیدی کاملا سالم بماند. معمولا مرغ ها بعد از تولید تخم مرغ و ماندن آن در بازه زمانی زیاد در محل پرورش به آنها آسیب می رسانند. این عامل می تواند شما را دچار ضررهای بسیار زیادی کند. قفس مرغ به نوعی طراحی شده است که تخم مرغ ها بعد از تولید شدن به داخل مخزن مخصوص تخم مرغ بروند و از آسیب مرغ ها در امان بمانند. با استفاده از این تکنولوژی و مزیت دیگر لازم نیست که شما تمام وقت به دنبال تخم مرغ در زیر مرغ ها باشید.

قابل استفاده بودن آن در فضاهای کوچک

از دیگر مزایای استفاده از قفس می توان به قابل استفاده بودن آن در فضاهای کوچک اشاره کرد. شما می توانید با استفاده از قفس پرورش مرغ جهادی را در فضاهای کوچکی مانند آپارتمان، زیر زمین، حیاط، پشت بام و سایر فضاهای دیگر انجام دهید. توجه داشته باشید ضریب تبدیل استفاده از قفس بسیار بالاتر از استفاده از زمین خواهد بود. شما می توانید با استفاده از قفس 1000 مرغ جهادی را در کمتر از 50 متر فضا پرورش دهید این در صورتی است که برای استفاده از زمین باید این متراژ را به بالای 200 متر برسانید.

صرفه جویی در مصرف هزینه ها

با استفاده از زمین دور ریز دان و آب بسیار زیادی در پرورش مرغ جهادی خواهید داشت این در صورتی است که در قفس خبری از دور ریز دان و آب نیست و شما می توانید به راحتی هرچه تمام تر هزینه های خرید دان مرغ را کنترل نمایید.

کنترل بیماری ها 

قفس در هنگام بیماری مرغ جهادی به شما کمک می کند تا بتوانید مرغ های بیمار را از مرغ های سالم تفکیک نمایید. این در صورتی است که در پرورش روی زمین مرغ های بیمار می توانند به راحتی کل مرغ ها را درگیر بیماری خود کنند. این کار باعث جلوگیری از ضررهای آینده و سود آوری بیشتر می شود.

شما برای ما از مرغ جهادی و پرورش آن بنویسید

در این مطلب از سایت پرآور صنعت سعی کردیم شما را با مرغ جهادی و پرورش مرغ جهادی به صورت صفر تا صد آشنا کنیم. چنانچه شناخت بیشتری نسبت به این نژاد دارید و یا تجربه متفاوتی را در پرورش این پرنده تجربه کرده اید می توانید از طریق قسمت نظرات و تجربیات و شناخت خود را با ما و یا سایر مخاطبین سایت پرآور صنعت به اشتراک بگذارید. همچنین از قسمت نظرات میتوانید سوالات خود درباره مرغ جهادی را از پشتیبانان سایت پرآور صنعت بپرسید و آنها در اسرع وقت و سوالات شما پاسخ دهند.

سوالات متداول

میزان تخمگذاری مرغ جهادی چقدر است؟

300 عدد تخم مرغ

نام مرغ جهادی از کجا سرچشمه گرفت؟

از جهاد سازندگی

طول دوره تخم گذاری مرغ جهادیچقدر است؟

5 تا 7 ماه. از فروردین ماه تا شهریور

طاعتی
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *